НовиниЖиттєві лайфхакиКорисні поради

Свято вже тут: знижки на важливі штуки до Нового Року

2 Хв

 

На MAUDAU розпочався великий новорічний розпродаж — знижки до -55 % на важливі штуки для свята.

 

Новий Рік — друге найулюбленіше свято українців. Це саме той час, коли кожен із нас прикрашає оселю, готує особливі та улюблені страви, обмінюється подарунками та теплими обіймами з рідними. Саме такі найважливіші штуки створюють святковий настрій. Впевнені, що навіть наприкінці цього складного 2022 року, ніхто не відбере в тебе бажання влаштувати свято. За традицією, MAUDAU стане твоїм особистим помічником у процесі підготування до новорічної ночі. Наша мета полягає в тому, щоб кожен українець придбав усе найнеобхідніше на Новий рік за найвигіднішою ціною.

Вечір напередодні Нового року раніше називали «щедрим», бо на святковому столі в українців було багато смачних страв та напоїв. Виходить, що зараз ми інтуїтивно продовжуємо традицію наших предків із кодовою назвою «не чіпай — це на Новий рік». Щоправда, є одна відмінність — таких знижок, як зараз на MAUDAU, у давнину не було:

Новорічний розпродаж на сайті MAUDAU починається сьогодні, 20 грудня 2022, та продовжиться аж до 9 січня нового 2023 року. Можна вигідно закупитися і на Новий рік, і на Різдво — найулюбленіше свято українців, до речі.

Як завжди, зібрали підбірку важливих штук, на які зараз діють великі знижки.

  1. Алкогольні напої: класичний віскі Jameson Irish Whiskey за дуже вигідною ціною. Рекомендуємо доповнити святковий комплект одним із найпопулярніших ігристих Martini Asti DOCG, на яке зараз також є знижка.
  2. Продукти: для новорічних салатів та канапок бери печінку тріски King Oscar — вона смачна, корисна та з дуже приємною знижкою.
  3. Кондитерські вироби: найулюбленіші солодощі на свята — цукерки Raffaello за найвигіднішою ціною, а для малечі під ялинку можна покласти подарунковий набір цукерок Nestle Lion Nesquik Світоч Новорічні.
  4. Дитячі товари: якщо ваші найменші гості поки у віці, коли цукерки неактуальні, то подаруйте батькам справді важливі штуки — підгузки Huggies Elite Soft.
  5. Товари для краси: чудовий тонувальний СС-крем Lumene Lu CC Cream SPF 20 зі знижкою для ідеального новорічного макіяжу.

Коротко підіб’ємо підсумки: 2022 рік був складний і, на жаль, ми точно його запам’ятаємо надовго. Проте, у ці темні часи краще видно світло в людях. Тож запалюй вогник новорічного настрою у своєму серці та спробуй влаштувати особливе свято собі й близьким. Усі важливі штуки для святкування за найвигіднішими цінами знайдеш на MAUDAU!

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – екс-редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
СаморозвитокКорисні поради

Що таке інтервальне голодування та як його дотримуватися за схемами 16/8, 20/4, 13/11

9 Хв
Розповідаємо, що таке інтервальне голодування, як правильно дотримуватися режиму харчування, скільки можна скинути та чим корисне інтервальне голодування
СвятаКорисні поради

Що подарувати чоловіку на день народження

13 Хв
Зібрали ідеї подарунків для чоловіків від 20 до 60 років на будь-який смак, хобі та гаманець
Гайд покупцяКорисні порадиСвята

Як організувати вечірку на Хелловін

12 Хв
Розповідаємо, як організувати свій домашній шабаш у Хелловін та що для цього потрібно
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *