Новини

Свято вже тут: знижки на важливі штуки до Нового Року

2 Хв

 

На MAUDAU розпочався великий новорічний розпродаж — знижки до -55 % на важливі штуки для свята.

 

Новий Рік — друге найулюбленіше свято українців. Це саме той час, коли кожен із нас прикрашає оселю, готує особливі та улюблені страви, обмінюється подарунками та теплими обіймами з рідними. Саме такі найважливіші штуки створюють святковий настрій. Впевнені, що навіть наприкінці цього складного 2022 року, ніхто не відбере в тебе бажання влаштувати свято. За традицією, MAUDAU стане твоїм особистим помічником у процесі підготування до новорічної ночі. Наша мета полягає в тому, щоб кожен українець придбав усе найнеобхідніше на Новий рік за найвигіднішою ціною.

Вечір напередодні Нового року раніше називали «щедрим», бо на святковому столі в українців було багато смачних страв та напоїв. Виходить, що зараз ми інтуїтивно продовжуємо традицію наших предків із кодовою назвою «не чіпай — це на Новий рік». Щоправда, є одна відмінність — таких знижок, як зараз на MAUDAU, у давнину не було:

Новорічний розпродаж на сайті MAUDAU починається сьогодні, 20 грудня 2022, та продовжиться аж до 9 січня нового 2023 року. Можна вигідно закупитися і на Новий рік, і на Різдво — найулюбленіше свято українців, до речі.

Як завжди, зібрали підбірку важливих штук, на які зараз діють великі знижки.

  1. Алкогольні напої: класичний віскі Jameson Irish Whiskey за дуже вигідною ціною. Рекомендуємо доповнити святковий комплект одним із найпопулярніших ігристих Martini Asti DOCG, на яке зараз також є знижка.
  2. Продукти: для новорічних салатів та канапок бери печінку тріски King Oscar — вона смачна, корисна та з дуже приємною знижкою.
  3. Кондитерські вироби: найулюбленіші солодощі на свята — цукерки Raffaello за найвигіднішою ціною, а для малечі під ялинку можна покласти подарунковий набір цукерок Nestle Lion Nesquik Світоч Новорічні.
  4. Дитячі товари: якщо ваші найменші гості поки у віці, коли цукерки неактуальні, то подаруйте батькам справді важливі штуки — підгузки Huggies Elite Soft.
  5. Товари для краси: чудовий тонувальний СС-крем Lumene Lu CC Cream SPF 20 зі знижкою для ідеального новорічного макіяжу.

Коротко підіб’ємо підсумки: 2022 рік був складний і, на жаль, ми точно його запам’ятаємо надовго. Проте, у ці темні часи краще видно світло в людях. Тож запалюй вогник новорічного настрою у своєму серці та спробуй влаштувати особливе свято собі й близьким. Усі важливі штуки для святкування за найвигіднішими цінами знайдеш на MAUDAU!

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *