Новини

Святкове комбо: готові набори продуктів для вечірок

4 Хв

MAUDAU підготували крутезні набори алкоголю та продуктів до святкового столу – разом купувати вигідніше, бо ціна ще нижча й доставка безплатна. 

Якщо вже готуєшся до вечірки вдома, то підозрюємо, що тобі непросто балансувати між відключеннями світла, тривогами та нескінченними чергами в магазинах. Перед Новим роком якось ніби зненацька з’являється купа важливих. Потрібно встигнути все: завершити робочі таски та звіти, підготувати оселю та подарунки, купити та прикрасити ялинку, написати список продуктів, усе зі списку замовити – нічого не забути.

З останнім важливим пунктом точно зможемо допомогти. Твої особисті помічники з MAUDAU постаралися та зібрали вигідні святкові комбо для всіх особливих моментів – зустрічі з подружками, вечірки у великій компанії друзів, чи затишних посиденьок із родиною.

Усього на сайті є 18 готових наборів із важливим штуками для святкового столу.

  • Комбо № 1 заміксували три різновиди вина: червоне купажне Bistrot Merlot Caberne, біле сухе Montmeyrac Blanc Sec та біле ігристе вино Jaume Serra Cava Brut. А зелені оливки Exoliva – чудовий варіант легкої закуски.
  • Комбо № 2 у цьому комбо також три пляшки вина, але це класика: червоне сухе вино Piccini Chianti DOCG та два різновиди білого сухого вина Gerardo Cesari Soave Being та Marlborough Sun Sauvignon Blanc. Тунець від Повної Чаші – база для смачного салату.
  • Комбо № 3ще один комплект сухого вина: Piccini Chianti DOCG, Marlborough Sun Sauvignon Blanc, Marlborough Sun Sauvignon Rose та спеціальний соус «Карамель Spell з блакитними сирами» до смаку зі снеками та нарізкою.
  • Комбо № 4трохи екзотичне: біле сухе вино Marlborough Sun Sauvignon Blanc й ідеальне ігристе на будь-яку вечірку Bortolomiol Prior Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, а також популярний лікер Sheridans та кокосові чипси Coco Deli Vanilla.
  • Комбо № 5тут суто легке ігристе та солодощі: вино плодове Katlenburger (схоже на глінтвейн), Fiorelli Fragolino Bianco, Martini Брют та цукерки Spell «Солона карамель».
  • Комбо № 6у цьому комбо є купажоване червоне вино Bistrot Merlot Cabernet, легке ігристе Riunite Lambrusco Emilia, відомий лікер Baileys та солона карамель Spell з ваніллю.
  • Комбо № 7 – комбо з Fiorelli Prosecco Spumante Extra Dry DOC, Martini Asti DOCG, Aperol та карамелі Spell з блакитними сирами.
  • Комбо № 8комбо червоного купажованого вина Bistrot Merlot Cabernet, класичного ігристого Martini Prosecco, аперитиву Aperol Aperetivo та кокосових чипсів Coco Deli Vanilla.
  • Комбо № 9рожеве газоване (саме так!) вино Comte de Chamberi Rose, ігристе Jaume Serra Cava Brut та Fiorelli Prosecco Spumante Extra Dry DOC та цукерки Spell «Солона карамель».
  • Комбо № 10міцне комбо: ігристе вино Gran Baron Cava Brut, вірменський коньяк Арарат та Горілка Absolut. А ще – молочний шоколад із солоною карамеллю та печивом Spell.
  • Комбо № 11горілка Koskenkorva Original, віскі The Pogues West Cork, а почати вечір можна з улюбленого Guinness Draught.
  • Комбо № 12ігристе Martini Asti DOCG, елітний коньяк Hennessy VS та горілку Absolut. А на додачу смачний молочний шоколад Spell із солоною карамеллю та печивом.
  • Комбо № 13трав’яний лікер Jägermeister, текіла Sierra Silver, пиво Corona Extra та класичні картопляні чипси La Abuela Nieves.
  • Комбо № 14віскі MacArthurs Blended Scotch Whisky, ромовий напій Captain Morgan Spiced Gold та світле пиво Estrella Damm Barcelona. До кожного напою смакуватиме в’ялена яловичина обJerky Чилі.
  • Комбо № 15 – віскі Ballantine’s Finest, Джин Finsbury London Dry Gin, пиво BrewDog Punk IPA та тонік Fentimans Premium Indian Tonic.
  • Комбо № 16 – віскі Jameson Irish Whisky, ромовий напій Bacardi Oakheart Original та смачний безалкогольний напій зі смаком кориці Fentimans Curiosity Cola.
  • Комбо № 17 – ігристе вино Gran Baron Cava Brut, віскі Johnnie Walker Red label, тунець Премія в оливковій олії та молочний шоколад Spell «Санта».
  • Комбо № 18у це комбо ми склали: ігристе Bortolomiol Prior Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, віскі Glenmorangie Original, світле пиво BrewDog Punk IPA та карамель Spell з блакитними сирами.

Насолоджуйся святом, будь відповідальним, піклуйся про себе та друзів. Є декілька простих лайфгаків для правильної вечірки:

  • Придумай прості правила для гостей, щоби потім не прибирати гармидер вдома ще декілька днів.
  • Зроби окремий бокс для пустих пляшок, щоби упродовж вечірки їх складали в одне місце.
  • Підготуй місце на кухні (на столі та в холодильнику), щоб швидко прибрати туди зайві страви та напої.
  • Окрім вина та міцних напоїв, пий багато простої води, щоб зранку не було спраги.
  • Багато обіймайтеся, бо це справжнє щастя зараз – бути поряд із найважливішими людьми.

Звичайно, потрібно купити ще багато всього для святкування. Усі важливі штуки є на MAUDAU за вигідними цінами. Обирай готові комбо, або комбінуй свої набори – турботливо зберемо та привеземо замовлення.

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *