Новини

Купуй найкраще для малечі

2 Хв

Приготуйся дивувати та вітати малих — замовляй іграшки та інші приємні штуки для малечі на MAUDAU зі знижкою до -50%.

Діти наврядчи уважно слідкують за датами в календарі, проте люблячі та турботливі батьки не залишать малих без приємних сюрпризів у перший день літа. Бо першого червня кожна країна у світі відзначає День захисту дітей. А матусі й татусі, тітоньки та дядьки, дідусі та бабусі влаштовують особливе свято для найменших членів родини. Це чудова нагода привернути увагу громадськості до потреб та прав маленьких громадян і просто подарувати їм ще один незабутній день.

До речі, офіційно День захисту дітей почали святкувати першого червня в 1950 році. В Україні ми відзначаємо Дитячий день уже 15 років. Спочатку святкування дійсно було дещо офіційним, але зараз уже стало доброю традицією — ніби ще один чудовий привід потішити малечу. Це також нагадування нам, дорослим, про відповідальність перед дітьми за їхнє майбутнє: діти мають право на щасливе та безпечне дитинство, на навчання та розвиток, на гарне здоров’я та повагу до своїх прав. Сьогодні це як ніколи на часі.

Тож нумо планувати активності на перший день літа та готувати приємні подарунки, щоби привітати малечу. На MAUDAU вже діють спеціальні знижки до -50% на іграшки та дитячі товари. Обирай, що більше довподоби й хутко замовляй. Акція продовжиться з 25 травня до 1 червня включно — маєш купу часу, але й асортимент товарів величезний, тому не зволікай.

Зробили святкову добірку з дитячими подарунками за найкращою ціною, які вже зараз можна замовити на MAUDAU:

💎 Електрична зубна щітка Oral-B Kids Холодне Серце — улюблені казкові герої додають ранковій рутині +100 до настрою. Ще й зі знижкою 30%!
💎 Бісквіт Барні із шоколадною начинкою — улюблені солодощі за дуже приємною ціною. 
💎 Конструктор LEGO Minecraft Підземелля скелетів — улюблений конструктор для дітей та дорослих зі знижкою 21%. 
💎 Розумний пульт Fisher-Price — цікава та розвиваюча штука для найменших зі знижкою 21%.
💎 Набір для творчості Vladi Toys М’яка — яскрава та м’яка мозаїка зі знижкою 29%.

Надихнувся, а тепер уперед — замовляй подарунки та дитячі штуки за приємною ціною на MAUDAU. Наповнюй кожен день малечі турботою, веселощами та забавками, а на свята — особливо!

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
Свідомі тренди

ТОП 5 книг про виховання дітей