Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв

Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися.

Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO і розповідаємо, що на тебе чекає у квітні та яке п’янке буде для тебе ідеальним супутником відповідно до твого знаку Зодіака.

Алкогольний гороскоп на квітень 2024

Квітень буде яскравим та насиченим для всіх: когось чекає досить турбулентний період змін, когось — вихід із зони комфорту, а ще когось — потік нових можливостей та успіху. Чи вдасться використати цей час собі на користь залежить лише від кожного з нас.

Щоб отримати максимум позитиву наступного місяця радимо підходити до своїх планів свідомо й раціонально. Будь послідовним, чітко плануй кроки та намагайся заощаджувати час і ресурси, щоб витрачати їх на найважливіше — сім’ю, коханих, друзів, свої мрії, важливі справи.

З 1 квітня планета Меркурій розвертається в ретроградний рух — коли візуально здається, що вона рухається у зворотньому напрямку. Цей період вважають складним, через те, можуть виникати труднощі в спілкуванні, діловій комунікації, з технікою, технологіями та мисленням. Цей період несприятливий, щоби починати щось нове.

Що робити під час ретроградного Меркурія:

  • Повертатися до того, до чого довгий час не доходили руки;
  • Закінчувати почате або відкладене на невизначений період;
  • Чистити гаджети від картинок, контактів та тисячі скріншотів рецептів, які хочеться з’їсти, а не готувати;
  • Викидати мотлох із голови та життя, очищувати простір;
  • Продавати в інтернеті старі речі;
  • Робити висновки.

Що не можна робити під час ретроградного Меркурія:

  • Починати нові проєкти. У цей період є висока ймовірність помилково сприймати інформацію. Твої партнери або колеги можуть розуміти твої слова й рішення викривлено. Це може стати причиною непорозумінь, зривів домовленостей, конфліктів, помилок.
  • Не варто робити серйозні кроки в плануванні чогось — купувати квитки, бронювати житло, підписувати договори, робити дуже дорогі покупки, адже все може піти на за планом. Або ж буде велика ймовірність пожалкувати про ці рішення в майбутньому.
  • Не варто купувати техніку, телефони, робити великі покупки.

Проте не ретроградним меркурієм єдиним: з 25 березня почався коридор затемнень, що буде тривати до 8 квітня, коли відбудеться Сонячне затемнення в знаку Овна. Воно принесе всім знакам Зодіаку звільнення свого простору (вдома, у думках, у роботі) для того, щоб у життя людей могло прийти щось нове.

Гороскоп для Овна

Сонячне Затемнення, що відбудеться 8 квітня в знаку Овна, розпочне новий цикл у житті людей, народжених під цим знаком. Зʼявиться безліч нових можливостей. Прийдешній квітень стане періодом вибору нової життєвої стратегії, нових сенсів, цінностей та пріоритетів.

Цей місяць може бути про вихід із зони комфорту назустріч новим перемогам.

Також варто очікувати успіху у сфері фінансів. Ймовірно, до кінця місяця вдасться закрити питання із грошима, які давно тебе хвилювали, або знайти новий спосіб збільшити дохід. Це може бути новий проєкт, стартап, ідея, пропозиція тощо. Не треба боятися займатися чимось новим.

Також можуть відбуватися зміни в стосунках із партнерами та оточенням. Ймовірно, доведеться вчитися по-новому спілкуватися з людьми. До речі, під час коридору затемнень є шанс припинити токсичні стосунки, що негативно впливають на тебе.

Оскільки місяць має бути дуже цікавим, але не надто легким, радимо Овнам додати легкості завдяки лагеру. Запасайся світлим пшеничним, щоб у вільний від справ час влаштовувати для себе та друзів приємні зустрічі.

Гороскоп для Тільця

Оскільки місяць починається в період коридору затемнень, це буде супроводжуватися змінами в стилі життя, графіку, повсякденного режиму або графіку роботи. Проте важливо не жертвувати відпочинком заради того, щоби працювати й досягати амбітних цілей. Відновлення дуже важливе, тому знайди у своєму щільному графіку час для релаксу, прогулянок, зустрічей із друзями й улюбленого хобі.

Також у квітні відбудеться важлива подія у сфері стосунків, особливо з партнерами.

Цього місяця станеться важлива астрологічна подія — з’єднання Урана та Юпітера в знаку Тільця, що принесе стрімку зміну життєвих обставин представникам цього земного знаку. Тільці відчують свободу та звільнення від того, що тривалий час було тягарем і зупиняло на шляху до успіху.

Цей період буде сприятливим, адже результат усіх дій та вчинків буде залежати лише від тебе — твоєї внутрішньої сили, рівня усвідомленості, від готовності змінюватися й розвиватися. Успіх прийде лише до тих, хто готовий його прийняти й готовий на рішучі кроки.

Тільцям, які у квітні будуть насолоджуватися смаком свободи, прийдеться до смаку насичене та глибоке нефільтроване пиво. Особливо, якщо пити його в компанії важливих людей на природі, насолоджуючись теплом і красою довкілля.

Гороскоп для Близнюків

У квітні Близнюкам важливо сфокусуватися на плануванні: переглянути свої цілі, оцінити, чи підходять вони тобі, чи вже ні. Цього місяця твої амбіції та натхнення будуть рушійною силою, що буде мотивувати до дій та звершень.

Місяць буде сприятливим для того, щоб розширювати або масштабувати свою діяльність. Будуть зʼявлятися можливості для цього.

Квітень може принести емоційну нестабільність у питаннях, пов’язаних з особистим життям та дітьми.

Повня 24 квітня принесе зміни в повсякденне життя та в обов’язки, як робочі, так і домашні. Може змінитися графік роботи та розпорядок дня.

Близнюкам у квітні радимо звернути уваги на коктейлі, наприклад, віскі-колу. Він матиме у смаку той баланс, якого може дещо бракувати цього місяця. Ще з ним легко контролювати міру, якщо дотримуватися правильних пропорцій. Щоб насолодитися напоєм максимально, обирай до міксу насичений шотландський скотч. 

Читай також: «Чи можна пити алкоголь із колою»

Гороскоп для Рака

У квітні Раки відчують багато змін у питаннях, пов’язаних із роботою, кар’єрою, сімейними справами та місцем проживання.

Зʼєднання Урана та Юпітера принесе Ракам можливості для прогресу та успіху. Проте отримати всі ці подарунки долі зможуть лише ті, хто відкриті до нового та готові до швидких кардинальних змін. Зовнішні обставини будуть підштовхувати до дій.

Астрологиня радить Ракам бути рішучими та не боятися перешкод. Варто поставити собі задачу навести лад у своєму житті та закрити всі «заморожені» питання.

Для таких важливих подій найкраще підійде серйозне витончене вино. Радимо Ракам цього місяця зупинитися на французькому.

Гороскоп для Лева

Місяць буде цікавим, проте нестабільним — не буде відчуття, коли ти стійко стоїш на двох ногах. Треба буде балансувати. У другій половині місяця ймовірна важлива подія, пов’язана з місцем проживання та сімейними справами. Кінець місяця буде присвячений реалізації планів.

Квітень може принести зміни в планах, пов’язаних із подорожами та оформленням документів. Також цього місяця авторитет та вплив Левів на своє оточення буде зростати, як і їх привабливість в очах партнерів, колег, друзів та знайомих.

У квітні може дозріти важлива професійна ідея, яку ти давно виношував і планував втілити. Це може відчуватися, як пік професіональної реалізації на цьому етапі життя. Проте схоже, що шлях до неї буде довгий і обхідний, а не «навпростець». Добре, що Левів таке не лякає. 

Амбітним Левам під час такого вирішального етапу радимо запастись насиченим американським бурбоном. Він підійде і для святкувань перемог, і для важливих розмов, і як компаньйон, щоби помедитувати зі склянкою та поміркувати про подальші плани.

Гороскоп для Діви

Квітень для Дів буде активним та насиченим на події та емоції. Можуть відкритися багато нових можливостей, проте «двері у минуле» будуть поступово зачинятися. Життя буде наповнене яскравими подіями. Є висока вірогідність, що вони змусять переглянути свої погляди на життя та переосмислити стосунки з людьми навколо.

Можуть бути певні зміни та нестабільність у сфері фінансів, може виникнути потреба швидко вирішувати якесь серйозне фінансове питання — від великої покупки до ремонту чи зміни діяльності.

Думаємо, цього місяця Дівам прийдеться до смаку щось легке, питке та збалансоване. Радимо звернути увагу на Шардоне — варіантів так багато, що кожен може знайти саме ту пляшку, яка прийдеться йому до смаку.

Гороскоп для Терезів

Терезам на початку квітня варто пристебнути паски безпеки, бо квітень принесе в життя певну нестабільність. Особливо це буде стосуватися стосунків із людьми. Прийде час переглянути свої контакти та їх якість. 

У квітні Терези будуть вчитися «показувати зуби» й захищати свої особисті кордони. Ти можеш поводитися більш пристрасно та емоційно, ніж зазвичай, що може не подобатися довколишнім. Проте головне, щоб твоя відвертість і можливість бути щирим та чесним, у першу чергу із собою, допомагала тобі жити своє життя краще.

Місяць буде насиченим у плані справ та роботи, проте все буде вдаватися гармонійно, якщо скласти чіткий графік. Також у квітні може вирішитися важливе фінансове питання.

Якщо розмови з людьми можуть бути дещо неприємними та колючими, варто збалансувати це приємними солодкими смаками тягучих лікерів. Зверни увагу на ті, що на основі віскі — медові, яблучні або вишневі.

Читай також: «7 лікерів на основі віскі»

Гороскоп для Скорпіона

У квітні в Скорпіонів може помітно змінитися стиль життя, умови праці, повсякденні звички, домашні обовʼязки, задачі на роботі. Щось зруйнується і піде з твого життя, а на його місці вибудується щось принципово нове. Також можуть посуватися дедлайни у справах — ретроградний Меркурій часто має такий вплив. 

У квітні відбудеться Повня, що принесе представникам цього водяного знаку ясність у розв’язанні важливих питань. Погляд на ситуацію може змінитися на 180 градусів. 

У другій половині місяця може виникнути бажання покращувати світ навколо себе — у жодному разі не радимо йому противитися. Вдасться попрощатися з усім, що вже віджило себе й більше не приносить тобі ні задоволення, ні користі. Мова може йти про будь-що — від речей до стосунків.

Таким важливим змінам личать лише важливі напої, наприклад, витриманий односолодовий віскі.

Гороскоп для Стрільця

Для представників цього вогняного знаку квітень буде сприятливим, позитивним та активним, наповненим радістю, класними емоціями, новими захопленнями та інтересами. Місяць принесе нові творчі ідеї, пов’язані з роботою та хобі. Радість буде пріоритетом місяця.

Водночас квітень буде швидким та метушливим. Буде багато невідкладних справ, форс-мажорів, термінових задач, що виникатимуть через збої в планах. Проте навіть така завантаженість не буде здатна зіпсувати настрій Стрільцям. Квітень не буде легким, доведеться змінити багато речей у своєму житті, проте є всі шанси викорстати ці мрії, щоб побудувати життя своєї мрії.

Також під час ретроградного Меркурія в життя можуть повернути минулі почуття та захоплення.

У такому піднесеному стані Стрільці будуть прагнути підкорювати нові горизонти та світи. Тож радимо почати із вин Нового світу.

Гороскоп для Козерога

Цього місяця в Козерогів з’являться нові пріоритети та інтереси. У подарунок до них виникнуть нові можливості для саморозвитку, творчості, самореалізації. Період невизначеності закінчується і наступає час, коли можна складати чіткий покроковий план на найближче майбутнє.

Козероги можуть відчути готовність нарешті зайнятися реалізацією ідеї, яку давно виношували. Шлях до великого дебюту навряд чи буде легким, проте тепер ти маєш достатньо сміливості та внутрішньої сили, щоб вирушати у нього. 

Квітень принесе зміни в питаннях, пов’язані з роботою, кар’єрою, домом та сім’єю. Можливо доведеться вирішувати якісь нотаріальні питання, повʼязані із сімейним житлом, перероблювати ремонт або вдасться побачитися з родичами, з якими давно не було контакту.

Якщо плануються сімейні зустрічі та довгі розмови, радимо запастися пивом, щоб точно вистачило на всіх та на весь вечір.

Гороскоп для Водолія

Для Водоліїв квітень — сприятливий місяць, коли почнуть відкриватися нові шляхи та можливості. Зʼявляться нові ідеї, як досягати своїх цілей, стане вимальовуватися найшвидший шлях до них. Водночас «двері минулого» поступово будуть зачинятися.

Цього місяця події будуть розвиватися швидко, непередбачувано, тому потрібно буде проявити гнучкість та коригувати свої плани відповідно до обставин. Вирішувати потрібно буде швидко.

Також можуть бути зміни в питаннях, пов’язаних із нерухомістю, місцем проживання та родиною. Можливо, навіть переїзд у нове житло. 

Водоліям у такому вирі подій знадобиться щось, у чиєму смаку можна бути точно впевненим, а ще — щось гнучке, що пасуватиме будь-якій страві та компанії. Наприклад, крафтове пиво. 

Читай також: «Гід українським пивом»

Гороскоп для Риб

У квітні для Риб будуть сприятливі умови, щоб досягати успіхів та прогресу, втілювати в життя сміливі мрії. Енергії для цього буде додавати активна планета Марс.

У цих справах потрібно буде розраховувати лише на власні сили та чинити у своїх інтересах. Зусиль доведеться докласти чимало, проте вони будуть результативними. Тож наступає час бути активним, діяти швидко й рішуче, не зволікати.

Квітень може бути нестабільним у сфері фінансів та ресурсів. Можуть відбутися зміни в джерелах прибутку. 

Квітень — час ставити себе на перше місце й обирати для себе найкраще. Наприклад, шотландський скотч. З нього виходить чудовий компаньйон для роздумів та глибоких серйозних розмов. А ще його вигідно купувати, якщо замовляти на MAUDAU.

Загальний прогноз на квітень 2024 від MAUDAU

Вірити чи не вірити в гороскопи кожен вирішує сам для себе. Ми впевнені, що якщо підходити до всього раціонально та свідомо, то будь-що можна використовувати собі на користь, щоб робити своє життя кращим. А ще ми точно знаємо, що у квітні будуть:

  • корисні цікаві статті на M Journal;
  • круті знижки на MAUDAU на п’янкі й тільки штуки;
  • акції від MAUDAU з безплатною доставкою та промокодами на знижки.

Слідкуй за новинами M Journal та MAUDAU у соціальних мережах, а також підписуйся на e-mail-розсилки, щоб не пропустити найцікавіші новини та найвигідніші умови.

Бажаємо чудового квітня!

163 записи

Про автора
Копірайтерка, вайнловерка. Понад п'ять років працюю з текстами. Пишу про все, найчастіше — про лайфстайл, їжу та вино, красу, екологію, здоров'я, соціальні теми. Перекладаю зі складної на людську.
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Новини

День Святого Патріка

5 Хв
Розповідаємо цікаві факти про головне ірландське свято. Щорічно 17 березня в Ірландії та інших країнах, де є багато представників ірландської діаспори, відзначають…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
Гайд покупця

Як пережити магнітні бурі