Новини

Знижки для незалежних

1 Хв

До Дня Незалежності України MAUDAU потурбувався, щоб кожен міг придбати потрібні важливі штуки для важливого свята.

24 серпня 2023 року Україна відзначає 32 річницю Незалежності. Уже другий рік поспіль це свято не супроводжують паради та урочисті заходи, але в цю дату серця людей переповнені відчуттями любові та гордості. Тож діставай святкову вишиту сорочку, дотримуйся правил безпеки та розділи цей урочистий день із важливими для себе людьми.

А також не забувай підтримувати тих, завдяки кому є можливість продовжувати жити, радіти та святкувати чергову річницю Незалежності України — наших воїнів-захисників.

MAUDAU також вітає зі святом усіх українців. Ми підготували для наших гостей знижки до -50 % на всі категорії повсякденних штук, щоб заощаджені кошти можна було витратити на дуууже важливі цілі — підтримку наших захисників. Саме зараз, в умовах випробувань, усім українцям потрібно лишатися згуртованими та продовжувати підтримувати справжніх героїв.

Знижки діють на:

💙 міцні та слабоалкогольні штуки до святкового столу зі знижками -40%,
💛 смачні штуки та напої зі знижками -55%,
💙 дитячі штуки зі знижками до -40%,
💛 веселі іграшки зі знижками до -25%,
💙 штуки для краси та здоров’я зі знижками до -30%,
💛 зооштуки для улюблених хвостиків зі знижками до -35%,
💙 побутові штуки зі знижками до -50%,
💛 важливі та затишні штуки для дома зі знижками до 60%.

Замовляй міцні та смачні штуки, коли тобі зручно — акція діє на сайті з 16 до 29 серпня 2023 року включно.

Ще раз вітаємо українців із прийдешнім святом та чекаємо ваші святкові замовлення на MAUDAU. Робіть покупки зі задоволенням та розумінням, що кожен ваш вибір допомагає нам залишатися єдиними та незламними. Слава Україні!

163 записи

Про автора
Копірайтерка, вайнловерка. Понад п'ять років працюю з текстами. Пишу про все, найчастіше — про лайфстайл, їжу та вино, красу, екологію, здоров'я, соціальні теми. Перекладаю зі складної на людську.
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
ДобіркиОнлайн-бар

Українське ігристе до Дня Незалежності України