Новини

Великодній маркет на MAUDAU

1 Хв

Час збирати великодній кошик! Купуй важливі штуки на MAUDAU зі знижками до -50%.

Великдень щороку відзначають у різні дні, але забути про нього неможливо. Українці дуже люблять свято Великодня. Зазвичай, воно асоціюється в нас із довгими вихідними, коли разом збираються найближчі та найважливіші люди, щоб робити писанки, випікати паски, готувати смачні та ситні страви. А потім накрити на стіл і спершу обов’язково скуштувати освячені продукти.

Ми хочемо зробити підготування до свята ще більш особливим, тому влаштували справжній Великодній маркет на MAUDAU з крутим знижки на важливі штуки:

🥚 до -45% на алкогольні напої, щоб свято було душевнішим;
🥚 до -50% на продукти для неперевершеного смаку твоїх великодніх страв;
🥚 до -30% на кондитерські вироби, щоб вдосталь посмакувати панетоне та іншими великодніми смаколиками;
🥚 до -50% на побутову хімію та товари для дому, щоб із готовністю зустріти Чистий четвер та підготувати оселю до свята;
🥚 до -35% на товари для малечі, щоби порадувати найменшеньких;
🥚 до -20% на зоотовари, щоб ніхто не залишився на свято без смаколиків.

Щоби гарно підготуватися до святкування, не обов’язково бігати по магазинах та нервувати в чергах. Взагалі, наші пращури напередодні Великодня розмірковували над своїм життям, постилися та ходили до церкви. А процес випікання пасок був своєрідною медитацією для наших бабусь. Тому замовити всі важливі штуки для свята онлайн — найкраще рішення, щоби продовжити ці традиції. Насолоджуйся весною та плануванням меню до свята, а всю рутину ми візьмемо на себе — доставимо замовлення від 1500 грн до дверей, щоб тобі не довелося таскати важкі пакунки самостійно.

Великдень завжди асоціюється з відродженням, новими силами та сімейним затишком. Замовляй все необхідне в маркеті MAUDAU, щоб зробити цей день ще яскравішим та незабутнім!

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
Сам собі барменОнлайн-бар

Hemingway Special: рецепт приготування коктейлю вдома