Новини

Алкогороскоп: що пити в червні 2024

11 Хв

Розповідаємо, що чекає на знаки Зодіаку в перший місяць літа 2024 та якими напоями варто завбачливо запастися.

У червні на всі знаки Зодіаку чекає багато спілкування, а також потреба у відпочинку та трансформаціях. Читай далі, щоб дізнатися, хто зможе зустріти нове кохання, а кому пощастить збільшити свої доходи та просуватися у кар’єрі.

Читай також: «Що карти таро радять купувати в червні»

Важливі астрологічні дати в червні 2024 року

  • Меркурій входить у Близнюки — 3 червня
  • Новий місяць у Близнюках — 6 червня
  • Марс входить у Тельця — 9 червня
  • Венера входить у Рака — 16 червня
  • Меркурій входить у Рака — 16 червня
  • Початок сезону Рака/літнє сонцестояння — 20 червня
  • Повний місяць у Козерозі — 21 червня
  • Ретроградний Сатурн у Рибах — 29 червня

Гороскоп на червень 2024 та алкорекомендації

Розповідаємо, що чекає на представників усіх знаків Зодіаку цього місяця, та ділимося порадами, які п’янкі штуки пасуватимуть тобі в червні. Переказуємо астропрогноз від Мекки Вудс, астрологині з Нью-Йорку.

Гороскоп для Овна

Коли Меркурій переходить у знак Близнюків, це активує твою зону спілкування. Може з’явитися сильне бажання вчитися і досліджувати нову сферу. Новий місяць у Близнюках може спонукати почати нові навчальні курси, письменницький чи дослідницький проєкт, створити власний сайт або почати вести блог.

Якщо тобі давно хотілося нових вражень, червень стане ідеальним часом, щоб дослідити своє місто, район або область.

Взагалі сезон Близнюків підходить для будь-якої діяльності, яка живить твій розум і допомагає розвивати творчість та робочі навики. Не забудь про нетворкінг: знайомства і спілкування будуть особливо продуктивними.

Коли Марс перейде в знак Тельця, що відповідає за твій фінансовий сектор, почнеться вдалий час, щоб збільшити свої доходи. Гроші не почнуть просто сипатися тобі на голову, проте з’являться можливості збільшити свої гонорари, знайти додатковий заробіток, вдало кудись інвестувати, попросити підвищення тощо.

Коли планети почнуть переходити в знак Рака, активується твоє бажання домосідства, коли захочеться розслабитися і відпочити. Це гарний час, щоби проводити його з родиною.

Повня в Козерозі може стати моментом прориву або великих досягнень. Ретроградний Сатурн, що почнеться приблизно через тиждень після цього, може посприяти тому, що ти із чимось попрощаєшся: наприклад, зі своєю посадою, відділом, компанією. Комбінація цих двох астроявищ може програтися як перехід у інший департамент або взагалі в іншу сферу.

Оскільки місяць буде насиченим та різноманітним, наша рекомендація на червень — фруктово-ягідні настоянки від Nemiroff. Смакують у чистому вигляді on the rocks, а ще — у свіжих класних коктейлях.

Гороскоп для Тельця

Фінанси стануть основною темою цього місяця, адже перехід Меркурія в Близнюки активує твій фінансовий сектор. Це вдалий час для перегляду бюджету та витрат, перевірки виписок із рахунків і пошуку способів заощадити. Новий місяць у Близнюках може допомогти знайти нову роботу або джерело доходу, а також оновити фінансові плани. Також червень буде вдалим, щоб змінити лайфстайл. Марс у цій справі сприятиме успіху.

У середині місяця Меркурій і Венера перейдуть у знак Рака, чим активують зону спілкування. За їх сприяння ти зможеш заробляти на мистецтві чи письменництві, чи втілити іншу творчу прибуткову ідею. Окрім цього, сезон Рака буде вдалим для знайомств із людьми, отримання нового досвіду й коротких поїздок. Повня в Козерозі успіх у сфері подорожей, навчання або взаємодії з медіа (наприклад, роботу). Ретроградний Сатурн наприкінці місяця змусить переглянути свої цілі.

Оскільки в червні потрібно буде багато думати про фінанси, роботу, взаємодію, не можна забувати про розслаблення. Обирай щось легке і приємне для відпочинку. Наприклад, суперлітнє ламбруско.

Гороскоп для Близнюків

На день народження зірки та планети подарують Близнюкам благословення в реалізації мрій та планів. Меркурій у Близнюках допомагає почуватися зібраним, сфокусованим і піднесеним. Це хороший час знаходити нові можливості та розширяти горизонти. Новий місяць у Близнюках допоможе реалізувати твої плани. Також це гарний час, щоб змінити свій стиль або оновити рутину.

Не перенавантажуй себе. Перехід Марса в знак Тельця може порушити твій сон. З позитивного, цей рух Марса може зіграти на користь у благодійних проєктах.

Сезон Рака буде сприятливим часом, щоби покращити фінансовий стан і працювати з питаннями самооцінки. Повня в Козерозі може дати рішучість, щоби покинути нездорові стосунки або звички. Ретроградний рух Сатурна принесе питання щодо кар’єри або роботодавця.

Оскільки цей місяць буде для тебе святковим, радимо обрати легкі та приємні літні коктейлі на ігристому — саме те, що треба для вечірки або відпочинку з друзями.

Гороскоп для Раків

Напередодні дня народження знайди час поновити сили та підготуватися до нового персонального року. Поки Меркурій у Близнюках, спробуй відключитися від зовнішнього світу й перезавантажитися, провести час у спокої. Допомогти можуть медитація або мистецтво, терапія, відпустка, ретрит тощо.

Коли Марс перейде в знак Тельця, ти менше думатимеш про відпочинок і більше про свої мрії та цілі. Дочекайся середини місяця, щоби почати втілювати плани в життя, адже тоді в тебе буде багато планет у знаку Рака. Це допоможе визначити правильну стратегію і притягнути правильні можливості та зв’язки. Тим паче тобі допомагатиме Сонце. Повня в Козерозі покаже, скільки людей підтримують тебе. Використай ретроградний Сатурн, щоби позбутися обмежувальних переконань.

Цього місяця тобі не завадить повчитися насолоджуватися життям у іспанців — з їхньою любов’ю до відпочинку, неспішного лайфстайлу та, звісно, смачного вина.

Читай також: «Як купують іспанці»

Гороскоп для Левів

Меркурій у Близнюках активує твою соціальність: трапиться багато спілкуватися і зі старими друзями, і знайомитися з новими людьми. Це вдалий час, щоб розважатися, навчатися, створювати нову компанію друзів або колектив довкола якоїсь діяльності чи проєкту. Червень також допоможе тобі краще зрозуміти свої цілі та шляхи їх досягнення. Коли Марс проходитиме через Тельця, ти можеш відчути мотивацію отримати нову посаду або змінити діяльність — почати розвиватися в абсолютно новому напрямку. Будь обережним: Марс може спричинити конфлікти з керівником або роботодавцем.

У середині червня знайди час відійти від усіх справ, щоб розслабитися. Це гарний період, щоб нічого не робити та насолоджуватися часом на самоті. Зверни увагу на Повню в Козерозі, щоб визначити свої наступні кроки щодо робочих питань. Коли Сатурн перейде в ретроградний рух, важливо встановити чіткі ліміти щодо витрат твого часу та грошей. Це допоможе уникнути багатьох проблем у майбутньому.

З напоїв спробуй біодинаміку та натуральні органічні вина: вони принесуть тобі відчуття новизни та емоцій, що будуть потрібні цього місяця.

Гороскоп для Дів

Цього місяця кар’єра займатиме головне місце у твоїх думках, оскільки планети в Близнюках проходитимуть через твою зону слави та визнання. Поки Меркурій тут, вдалий час, щоб виступити з промовою або презентацією своєї роботи, щоб отримати визнання широкої аудиторії або групи людей, яких ти поважаєш. Також це вдалий час, щоби проходити співбесіди на нову посаду або залучати нових клієнтів і замовників. Новий місяць у Близнюках висвітить тебе як професіонала: багато людей звертатимуться до тебе за порадами.

Поки Марс перебуває в Тельці, можеш багато подорожувати, навчати когось або досліджувати якісь нові галузі. Твоє соціальне життя також активізується, коли Венера й Меркурій перейдуть у Рака. Коли почнеться сезон Рака, очікуй багато запрошень на вечірки та заходи. Зі зростанням твоєї популярності є велика ймовірність, що зростуть і доходи. Повня в Козерозі може принести святкування успіху. Коли Сатурн перейде в ретроградний рух, переосмисли стосунки та потенційні партнерства.

За такий успіх треба обов’язково підняти келих чогось смачного, престижного й пам’ятного. Солодове віскі ідеально підійде.

Гороскоп для Терезів

Останнім часом життя було дуже напруженим, тож червень принесе трохи довгоочікуваної легкості. Сезон Близнюків висвітлюватиме зону зростання та розширення. Початок місяця може принести подорожі, важливі інсайти та багато розваг. Поки Меркурій буде в цій зоні, варто відкрити свій розум для нових досвідів та знань. Новий місяць у Близнюках може допомогти тобі розповісти про свою роботу або ідеї більшій кількості людей, зробити їх популярними.

Марс у Тельці може збільшити твої борги та витрати. З позитивного боку, рішучість Марса може допомогти тобі в пошуку вигідних угод, фінансових інвестицій та під час переговорів. Коли планети почнуть переходити в Рака, це може збільшити твої доходи. Якщо купуєш або продаєш нерухомість, шукаєш новий дім або розв’язуєш питання щодо житла, Повня в Козерозі може повернути удачу обличчям до тебе. Використай ретроградний Сатурн, щоб зосередитися на своєму здоров’ї.

З таким потоком справ та задач без крафтового пінного — не обійтися.

Гороскоп для Скорпіонів

Перші два тижні червня можуть бути напруженими через перебування кількох планет у Близнюках. Це буде період трансформацій. Новий місяць у Близнюках допоможе покращити ментальне та фінансове благополуччя. Водночас Марс у Тельці може створити стрес, активуючи твою зону партнерства. Можливо, доведеться розв’язувати конфлікти або встановлювати й захищати особисті кордони. Повня в Козерозі в зоні комунікацій допоможе знайти рішення.

Меркурій і Венера перейдуть у Рака до середини місяця. Вони заохотять тебе дивитися наповнювати життя тим, що дає тобі надію і відчуття дива. Сезон Рака ідеальний для подорожей або відпочинку вдома. Коли Сатурн перейде в ретроградний рух у твоїй зоні радості та творчості, спробуй перебудувати своє ставлення до задоволень. Якщо старі речі, які ти любив, більше не приносять радості, знайди щось нове. Наприклад, петнати.

Гороскоп для Стрільців

Під час перебування Меркурія в Близнюках, твоя зона партнерства буде дуже активна. Можливо, доведеться переглянути контракти або взаємодію з клієнтом або бізнес-партнером. Якщо ти шукаєш кохання, новий місяць у Близнюках може допомогти знайти свою людинку. Він також допоможе будувати професійні відносини або знайти потрібного спеціаліста для допомоги з особистим проєктом чи досягненням мети.

Коли Марс перейде в Тельця у твоїй зоні роботи та здоров’я, щоденний розклад може стати дуже напруженим. У цей період особливо важливо мати людей у близькому оточенні, що зможуть підставити своє плече або підхопити певні робочі процеси. У цьому місяці також можуть з’явитися нові люди, які будуть підтримувати тебе.

Сезон Рака покаже тобі цінність вразливості та любові. Він заохочуватиме тебе відпустити те, що не можеш контролювати, щоб звільнити простір у голові. Завдяки підтримці Повні в Козерозі, ти можеш знайти додаткові кошти для найму помічників або делегування завдань, якщо це потрібно. Це також може допомогти знайти нове джерело доходу. Ретроградний рух Сатурна — вдалий час, щоби покращити свої звички догляду за собою.

Цього місяця радимо Стрільцям запастися розе — у світлі прийдешніх подій воно смакуватиме особливо доречно.

Гороскоп для Козерогів

Поки Меркурій подорожує через Близнюки, збільшуючи список справ, які тобі потрібно встигнути, постарайся дбайливо підходити до розподілу свого часу та енергії. Подумай про кроки, які можна зробити для спрощення роботи та рутини — можливо, час найняти помічника. Використай новий місяць у Близнюках для реорганізації щоденної рутини.

Коли Марс перейде в знак Тельця у твоєму секторі розваг і творчості, здобудеш довгожданий творчий поштовх.

Романтика стане основною темою червня, коли Меркурій і Венера перейдуть у знак Рака в зоні партнерства. Завдяки цим планетам, літо може видатися спекотним не лише через погоду.

Повня у твоєму знаку принесе підтримку від космосу, що стане в пригоді в досягненні як професійних, так і особистих цілей. У період ретроградного Сатурна варто скоротити кількість робочих годин та періоди сидіння в соціальних мережах.

На червень радимо солодке ігристе — те, що треба, для таких насичених подій.

Гороскоп для Водоліїв

Цей місяць буде наповнений розвагами, активною уявою та зацікавленістю в іграх.

Це дуже сприятливий період, щоб займатися творчістю — писати музику, прозу, поезію, міксувати свіжі літні коктейлі або складати складний набір Lego. Новий місяць у Близнюках принесе більше романтики та задоволення в життя. Також новий місяць допоможе тобі відчути більше сміливості та впевненості в собі.

Правда не весь місяць прогнозується безтурботним: перехід Марса в знак Тельця, може виявити певні питання, пов’язані із сім’єю або домом. Ймовірно, це будуть не дуже приємні ситуації, але це класний час, щоб їх розв’язати і відпустити, покращити стосунки та рівень життя.

Коли планети увійдуть у Рака, на перший план вийдуть робота та турбота про здоров’я. Використай цей сезон, щоби покращити здоров’я та для професійного розвитку. Повня в Козерозі може бути емоційно виснажливою, тому постарайся не перевантажувати свій розклад у цей період. Ретроградний Сатурн закликає попрацювати над самооцінкою та фінансовими питаннями.

Навіть самі планети кажуть — ідеальний час, щоб міксувати свіжі літні коктейлі вдома.

Гороскоп для Риб

Подумай про червень як про місяць відновлення. Сезон Близнюків зміщує твій фокус на дім та сім’ю, спілкування з тими, кого ти любиш, проведення часу в зоні комфорту. Перехід через цю зону Меркурію може принести певний хаос у думках. Можливо, потрібно провести відверту розмову з кимось близьким або із собою. Новий місяць у Близнюках допоможе отримати натхнення, зміцнити сімейні зв’язки або досягти емоційного зцілення.

Коли Марс перейде в Тельця, життя може стати дуже насиченим. Важливо мати простір «для відступу», щоб знайти спокій і гармонію. Коли Меркурій і Венера увійдуть у знак Рака, це активує твою зону творчості та розваг. У цей період варто знайти час для романтики та задоволення. Повня в Козерозі принесе гарний час для святкувань із друзями. Коли Сатурн перейде в ретроградний рух, прийдуть ситуації, коли потрібно буде відстоювати свої кордони.

Рибам у червні стане в пригоді легкість. Серед напоїв радимо її шукати у свіжих яблучних сидрах.

Бажаємо класного першого місяця літа та смачних напоїв!

177 записи

Про автора
Редакторка, авторка. Перекладаю зі складної на людську. Тестую на собі свідомі тренди, п'ю смачне вино, пізнаю нове та ділюся найцікавішим у статтях M Journal
статті
Схожі записи
Новини

Що карти таро радять купувати в червні

5 Хв
Поради, які штуки варто додати у список покупок цього місяця
Новини

Плани на червень: куди піти в Києві

5 Хв
Куди сходити у перший місяць літа в столиці, щоб перемкнутися думками
Новини

Що карти таро радять купувати в травні

4 Хв
Запитали у карт таро, що і кому варто купувати у травні
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *