Новини

Плани на червень: куди піти в Києві

5 Хв

Зібрали червневі події у столиці, куди сходити наодинці, з коханою людиною, батьками, дітьми, собакою, або скинути в чат друзям і спонтанно зібратися разом.

Хтось в перший літній місяць планує ховатися від спеки в прохолодних приміщеннях, а хтось, навпаки, збирається провести максимум часу під сонечком. Неважливо в якій команді ти, в цій підбірці точно можна буде знайти щось цікаве для себе. Не будемо тягнути, а одразу перейдемо до суті.

Спектакль «Механічний Апельсин»

Якщо тобі ще не довелося побувати у новому корпусі театру на Подолі, саме час це виправити. Вхопити квитки на більшість спектаклів непросто, але на «Механічний апельсин» ще є місця.

Не важливо, знайомі тобі роман Ентоні Берджеса та культовий фільм Стенлі Кубрика, чи ні. Постановка Автанділа Варсімашвілі — повне переосмислення оригіналу.

Зважай, що спектакль не підходить дітям і глядачам, для яких неприйнятні сцени насилля. Проте він ідеальний, щоб зануритися у темну та напружену атмосферу Києва 90-х та наче прожити шлях головних героїв п’єси разом з ними.

@thelovemovies

Kubrick Stare 🤌🏻 opening scene of A Clockwork Orange (1971) with Malcolm McDowell as Alex Delarge . . . #fyp #foryoupage #moviescenes #movieclips #aclockworkorange #aclockworkorange1971 #stanleykubrick #malcolmmcdowell #alexdelarge #kubrickstare

♬ Breakfast – Dove Cameron

Благодійний Кураж

Найближчий Кураж має важливу благодійну мету — зібрати 3 000 000 грн на збір фонду «Повернись живим».

Плануються різні активності за донат: майстер-класи, фото, тату та інші. А ще барахолка, де можна буде купити речі від зіркових гостей, стендап, виступи українських діджеїв, музичний врив від OTOY та справжні вечорниці в неділю.

Відвідати івент буде комфортно абсолютно всім, адже Кураж щоразу піклується про доступність та безбар’єрність простору.

Концерт LATEXFAUNA

LATEXFAUNA ар бек фром Сполучені Штати, і вже 9 червня чекатимуть тебе в Куренях. Тим паче неділя — чудовий день, щоб одягти найкращі літні аутфіти, ніжно обійматися з іншими поціновувачами гурту та тихесенько (або ні) підспівувати новий трек про Макотерчик.

Готуйся, що буде спекотно. Частково від того, що зберуться найгарячіші люди Києва, але в основному, бо музика LATEXFAUNA — синонім слова «хот».

@latexxxfauna

Хто був в Bel Etage? Ви готові до нових сюрпризів від улюбленого гурту? 🤟🏽😏 #latexfauna #концерт #київ

♬ оригінальний звук – LATEXFAUNA

Мюзикл «Тигролови»

  • Коли: 9 червня, 17:00
  • Де: Київський національний академічний театр оперети
  • Вартість: від 100 грн
  • Більше інформації

«Тигролови» та жанр мюзиклу можуть здаватися непоєднуваними, але скласти своє враження про постановку можна лише побачивши її на свої очі.

У виставі буде все: пригоди, небезпека, випробування, кохання, та жахливі реалії життя в Сибіру 1930-х років. Та в кінці сміливі все одно матимуть щастя. Тому маєш шанс нагадати собі про актуальність твору Івана Багряного, порадіти перемозі світла над темрявою та підтримати український театр.

@anzhelikarudnytska

Улюблений Іван Багряний «Тигролови» в Національна оперета України. Роман став мюзиклом. Чи митцям вдалося – подивіться відео. З прем‘єром! #анжелікарудницька #територіяа #перемога #славаукраїні #тигролови #оперета @Анжеліка Рудницька @Анжеліка Рудницька @Анжеліка Рудницька

♬ оригінальний звук – Анжеліка Рудницька

Дитячий фестиваль Jumpalooza

Коли: 15–16 червня,
17:00 Де: Артзавод Платформа
Вартість: квитки в продажу вже скоро
Більше інформації

Розмаїття дитячих розваг на фестивалі підійде як для затишного сімейного вікенду, так і для галасливої дитячої вечірки. Втриматися і не приєднатися до веселощів може бути непросто.

На фестивалі будуть батути, басейни, бульбашки, ігри, аніматори, майстер-класи та ще супер багато дитячих розваг. Крім цього, звичайно, на Платформі є де погуляти, відпочити, поїсти смачненьке.

Читай також: «Що подарувати дитині на випуск з садочка»

Іздрик. Великий поетичний вечір

… у слова немає запаху
а є тільки колір і смак…

Юрій Іздрик

Смак слів Іздрика дуже важко забути, якщо тобі хоч раз довелося познайомитися з його поезією. Він відомий як прозаїк, поет та культуролог, а після виходу фільму «Я і Фелікс» ще і як актор. Та ми радимо почати знайомство саме з віршів.

Цей вечір подарує тепло та щирість автора. Носовичок, можливо, і не знадобиться, але ти точно вийдеш із залу з посмаком чогось дуже приємного.

@likuysya_virshamy

Молитва і коли вже довкола пахне війною і вже розгораються перші битви говори зі мною говори зі мною бо словом також можна любити я одне лиш знаю і одне засвоїв і прошу тебе тихо незграбно несміло: говори зі мною говори зі мною і нехай твоє слово станеться тілом🖤 #поезія #поезіяукраїнською #іздрик #іздрикговоризімною

♬ оригінальний звук – 💜Поезія зцілює💜

Бонус: Джаз у саду. Whitney Houston триб’ют

  • Коли: 29 червня
  • Де: Ботанічний сад ім. Гришка
  • Вартість: від 450 грн
  • Квитки

Прогулянка ботсадом влітку — уже прекрасний спосіб провести вечір. Гуляти прохолодними стежками, насолоджуватися квітами (якщо не маєш алергії, звичайно), або відвідати оранжерею. Після прогулянки можна послухати живу музику та ще більше зануритися в романтичну атмосферу. Svitlo Concert організовують дуже різні концерти в Розарії Ботанічного саду. У червні там можна буде відвідати джазовий концерт.

Виконуватимуть найвідоміші пісні Вітні Г’юстон Марта Адамчук та найяскравіші українські джазмени. Скажи комусь важливому «I’m Your Baby Tonight» та не забувай, що на кожен другий квиток пропонують знижку -40 %, тому йти краще як мінімум вдвох.


Сподіваємося, твій червень буде приємним, не надто спекотним і сповненим приємними враженнями. І що наші рекомендації допоможуть зробити його ще кращим!

Наталія Браташова, авторка M Journal
4 записи

Про автора
Маю велику любов до текстів та вільного руху, тому багато пишу і так само багато танцюю. Улюблені теми — музика, цікаве про Київ, піклування про своє тіло та ментальний стан. Завжди готова поділитися фотками кота та розповісти, де смачно поїсти.
статті
Схожі записи
Новини

Алкогороскоп: що пити в червні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що пити знакам Зодіаку в перший місяць літа
Новини

Що карти таро радять купувати в червні

5 Хв
Поради, які штуки варто додати у список покупок цього місяця
Новини

Що карти таро радять купувати в травні

4 Хв
Запитали у карт таро, що і кому варто купувати у травні
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
Свідомі тренди

Як рослини впливають на психічне здоров’я