Новини

Лови вигоду на зимові свята від MAUDAU

1 Хв

Лови додаткові знижки -40% на важливі штуки — спеціальна акція від MAUDAU лише на вихідні.

 

Новорічні свята продовжуються, відповідно і святкові знижки також. Ба більше, попереду цілий місяць улюблених свят українців — Різдво, Коляда, Маланка, Водохреща. Саме тому твій особистий помічник MAUDAU запланував безліч вигідних пропозицій, щоби й далі святкувати вигідно. 

Перший у новому році розпродаж на MAUDAU розпочинається вже сьогодні. Понад 3000 важливих штук можна придбати зі знижкою -40%. Рекомендуємо не відкладати шопінг на останній день. По-перше, розпродаж запланували виключно на вихідні — знижки будуть діяти із 6 до 9 січня 2023 року. По-друге, кількість акційних товарів обмежена, а ціна дуже приваблива, тому вони швидко зникають із наявності.

Найвигідніші ціни зараз на вино і слабоалкогольні напої, солодощі та снеки, товари для тварин, дитячі іграшки та різні інші речі для малечі. Поповни запаси міцних штук, закупи інгредієнти для улюблених страв та не забудь придбати щось смачненьке для свого улюбленця. А ще на MAUDAU є гарні пропозиції на засоби для догляду та краси, щоб поновити запаси важливих дрібниць у ванній кімнаті.

 

Лови вигоду на свята

Маркет важливих штук — MAUDAU


Бережи себе, турбуйся про рідних та друзів — влаштуй їм чудову святкову вечерю. Всі важливі штуки до столу є на MAUDAU. Мерщій переходь на сайт та
лови власну вигоду на свята!

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Алкогороскоп: що пити в червні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що пити знакам Зодіаку в перший місяць літа
Новини

Що карти таро радять купувати в червні

5 Хв
Поради, які штуки варто додати у список покупок цього місяця
Новини

Плани на червень: куди піти в Києві

5 Хв
Куди сходити у перший місяць літа в столиці, щоб перемкнутися думками
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *