Новини

Купуй, поки ціни не кусаються. Знижки до -45% на MAUDAU

1 Хв

Раді повідомити, що з 18 жовтня 2022 року починається нова акція. Заходь до нас і шукай некусючі ціни на сторінці акції «Купуй – поки ціни не кусаються. Знижки до – 45%».

Гелловін цьогоріч нас зовсім не лякає. Ми пройшли так багато випробувань, що привиди і монстри здаються нам найменш страшною частиною сьогодення. Але є і добра сторона: ми стали такими сильними, що можемо налякати буль-яку нечить.

Маркет важливих штук MAUDAU також став сильнішим. І ми підготували для наших гостей акцію з некусючими цінами. Шукай знижки до -45% на всі категорії товарів, а саме:

Всі акційні пропозиції доступні на сторінці акції «Купуй – поки ціни не кусаються. Знижки до – 45%».

А ще хочемо поділитися з тобою товарами, які матимуть дійсно класні ціни. 

Карамель Spell солона з ваніллю, 250 г зі знижкою до -32% для поповнення солодких запасів, а док омплекту можна купити ігристе вино Fiorelli Prosecco Spumante Extra Dry DOC, біле, сухе, 11%, 0,75 л зі знижкою аж -55%!

Відомий своєю екологічністю універсальний миючий засіб Frosch, 1 л можна купити зі знижкою 36%. Якщо ти вже купуєш товари для дому, не забудь про те, що завжди закінчується раптово: туалетний папір тришаровий Zewa Deluxe, 32 рулони зі знижкою аж 30%. 

Серед цікавих акційних товарів радимо звернути увагу на конструктор LEGO Super Mario Пригоди разом з Луїджі, стартовий набір, 280 деталей (71387) зі знижкою -32%, електричну зубну щітку Oral-B Kids Холодне Серце зі знижкою -30%, суху молочну суміш Nestogen 3 з лактобактеріями L. Reuteri, 600 г.

Приємних покупок разом з MAUDAU!

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *