Новини

Дякую, мамо

1 Хв

Знижкау для тих, хто поїв і в шапці: замовляй подарунок матусі та важливі штуки для себе за найвигіднішою ціною.

Чудово, що існує свято для того, щоб відзначити, привітати та вкотре подякувати найважливішій людині у твоєму житті — матусі. Міжнародний День Матері у світі й в Україні святкують щороку в другу неділю травня. У 2023 році цей день припадає на 14 травня. 

Ідея виокремити спеціальний день, щоб шанувати матерів з’явилася дуже давно. Вперше святкувати День Матері саме в другу неділю травня почали в Сполучених штатах більше сотні років тому. Традиційно на свято вже дорослі діти приїздять у гості до мами, готують щось смачненьке та обов’язково дарують квіти й подарунки.

Пропонуємо підготуватися до свята заздалегідь та замовити приємні штуки, щоби потішити свою маму. Зібрали ТОП 5 ідеї подарунків для матусі, які можна замовити на MAUDAU:

Лови знижку до -45% на смаколики та вибраний алкоголь, вишуканий сервірувальний посуд, штуки для краси та парфумерію в маркеті MAUDAU – акція продовжиться з 11 до 14 травня 2023 року включно.

Підготуй особливе привітання. Згадай найтепліші історії, коли матуся піклувалася про тебе та підтримала твої божевільні ідеї, не забудь сказати «дякую» та подарувати щось таке, про що вона давно мріяла. Всі важливі штуки на подарунок і просто так є на MAUDAU!

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *