Новини

Довгоочікуване завершення літа: MAUDAU починає акцію Back to school

2 Хв

Скоро в школу, а дитина ще не зібрана до уроків? MAUDAU влаштовує акційний передшкільний розпродаж «Збирай портфель онлайн», де багато речей зі знижками до -30%, а на окремі товари і до 40%.

Доки вороги марно намагаються стерти з лиця землі нашу квітучу країну та вбивають цвіт нації, ми не маємо права покидати шлях воїна та мусимо вчити нове покоління, як заповідав класик. Тому кожна дитина незалежно від обставин, повинна отримувати знання, а ми попіклуємося про комфорт та речі, які приносять дітям радість і щасливе дитинство.

 

Які товари беруть участь в акції «Збирай портфель онлайн»?

В маркеті важливих штук діють шкільні знижки майже на все, і зібрати умовний ранець можна дуже швидко, а головне онлайн і з доставкою у всі куточки України, де працюють поштові оператори. 

Якщо ваша донечка хоче щось цікаве, то найкращим варіантом буде рюкзак з єдинорогом – вони завжди в моді, а цей просто божественно красивийДо комплекту підійде пенал-косметичка та милі  ковпачки для ручок та олівців.

А дитині ж хочеться різних приємних дрібниць, то ось іще: скотч з сердечками, чотириколірна ручка, набір олівців, прекрасні наліпки, коректор. Ми даруємо знижки на багато товарів, тому ви зможете знайти все потрібне до школи, зокрема набори таких зошитів і таких.

 

Як довго триватиме акція?

За деякими даними, одні міста почнуть навчання трішки раніше, а інші вчасно чи трохи згодом, тому акція триватиме майже цілий місяць, з 11.08 по 04.09 аби всі встигли придбати потрібні штуки. Та навіть, якщо вашій дитині не вдасться бути присутньою на уроках очно, вона завжди може почуватися вдома, як у школі, і ми з цим допоможемо, адже MAUDAU – це маркет потрібних речей.

Не менш важливо, на початку навчального року створити максимально комфортне робоче місце, аби дитина не відволікалася від уроків та більше цікавилася процесом. Дітям важко довго тримати увагу на одному протягом тривалого часу, тому їм вкрай важливо перемикатися на щось цікавеньке і круто. Оптимально, коли це пов’язано зі шкільною програмою, як от хімічний дослід Вулкан. Є ще яскравий набір сонячної системи, що світиться. Ця річ стане чудовим нічником та разом з тим навчить дитину розумітися на планетах та астрономії вже задовго до викладання цього предмету в школі. Діти зараз такі розумні, що часто знають набагато більше, ніж показують в шкільній програмі – допоможіть їм із цим.

Не менш цікавою науковою забавкою є електричний ланцюг, на якому з легкістю можна показати дитині, що таке струм і як з ним працювати. 

А щодо решти, чи пробувала ваша дитина вирощувати кристали? Це досить просте заняття і разом з тим захоплююче настільки, що і хлопці, і дівчата наполегливо слідкуватимуть за процесом. Знайти щось експериментальне можна і на біологічну тему. Розгляньте чудовий набір-лабіринт для вирощування та дослідження рослин, як на них впливає світло, наскільки важливий полив та яка швидкість росту коріння і стебла в закритому контейнері. Міні лабораторія має одну прозору стіну, тому її можна поставити на робочий стіл біля лампи та слідкувати за процесом між шкільними заняттями.

Батьки хвилюються не лише про зручний і гарний навчальний простір, а й про фінансовий бік цієї справи. Тому маркет важливих штук MAUDAU гарно підібрав товари зі знижками, щоб наші улюблені гості могли заощадити і при цьому купити якісні товари. 

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *