Новини

Запрошуємо приєднатися до святкування Дня Незалежності України: знижки до -40%

3 Хв

Ми згуртувалися, коли війна ввірвалася в нашу оселю, аби протистояти ворогу разом. Ми довели всім народам, цілому світу, що Україна надзвичайно стійка та хоробра, а українці ніколи не здаються. Ми довели, що маємо непохитне, суверенне право на незалежність. І поки де треба зріє бавовна, а хлопці з дівчатами тримають рубежі, ми піклуємося про вас. Медики, воїни, волонтери та діти, кожна родина, всі громадяни та навіть домашні тварини взялися за роботу – відкрили в собі суперздібності знаходити та збирати кошти на все, що кому потрібно, заради наближення перемоги та загального добробуту.

В MAUDAU також є своя суперсила – ми даруємо суперзнижки на потрібні штуки, аби можна було задонатити різницю туди, де потрібно чи порадувати себе та своїх в цей психологічно непростий час. 

Ми хочемо, аби День Незалежності був для всіх особливим знаковим днем і пропонуємо знижки на звичні нам всім речі, бо у кожному домі має бути радість та достаток. Разом ми переможемо будь-яку біду! 

 

Коли буде акція?

Буває, що акційні пропозиції швидко закінчуються та ті, кому дійсно треба, не встигають придбати собі корисні штуки. Наша ж акція до Дня Незалежності триватиме з 16.08 по 05.09.2022. Надіємося, що кожен знайде товари до душі.

 

Які категорії товарів матимуть знижки до Дня Незалежності?

Українські хлібороби та сільгосп підприємці, попри труднощі з постачанням, експортом, обстрілами, не кинули своєї праці та не підвели, тому безсумнівно хліб буде! Бо українці відзначаються неабиякою працьовитістю та наполегливістю.

Проте, ми не знаємо, якою буде зима, та чи ростиме так стрімко інфляція, тому запасливі люди скупляються продуктами з довгим терміном зберігання на крайній випадок дефіциту, аби не переобтяжувати економіку в моменти паніки. До Дня Незалежності в маркеті MAUDAU можна купити харчові продукти зі знижкою до -30% 

Варто звернути увагу на консерви, адже що м’яса, що риби багато не буває, до того ж в рибі чимало фосфору та вітамінів групи В. Тунець шматочками Callipo смакує з товченою картоплею, в рибно-майонезних салатах та просто на грінці. 

Макарони бантики, свердла, пера, зірочки та вся вермішель здивує дійсно низькою ціною. Також в асортименті залишаються органічні макарони для дітей  Fleur Alpine та HiPP. Власне знижка діятиме на чимало позицій  в розділі бакалії, зокрема на рис, пшеничну крупу, вівсянку, булгур. Що немало важливо на спеції теж. Яка українська страва обходиться без спецій та прянощів — ніяка, бо все задобрюємо чим краще, а вже любимо і перці й інші витребеньки. В цьому розділі варто звернути увагу на сіль.

Звісно ми подумали про догляд за собою, бо в тяжкі часи не варто забувати ні про зовнішність, ні про здоров’я — ми завжди варті більшого. Добре коли є можливість попаритися і скористатися маскою, що зволожує Garnier, Nivea чи маскою-плівкою яка ефективно витягує бруд. А шампунь Aromatica в пляшці з простим дизайном підійде в будь-яку ванну кімнату.  В розділі товарів для краси та здоров’я знайдеться безліч знижок до -25% , а ще можна порадувати себе аромадифузором, який через палички виділятиме приємний аромат там, де ви його залишите.

 А ще маркет потрібних штук попіклувався і про братів наших менших, зокрема, у нас можна закупитися зоотоварами, сухим чи сирим кормом, іграшками та засобами зі знижкою до -20%. Також у нас є все для догляду та розваг ваших папуг і мишок.

Чистоту й порядок у домі забезпечать знижки на побутову хімію до -25%. Домашні пральні машини часто виходять з ладу через накип, тому очисник завжди хороший вибір.

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *