Новини

Шопінг-прогноз на березень

5 Хв

Запитали в карт Таро поради для всіх знаків Зодіаку, як планувати покупки в березні.

Як користуватися порадами від таро: читай опис прогнозу та пробуй приміряти його на себе. Цей прогноз загальний, тому може не відгукуватися тобі на 100 % — і це нормально. Карти лише дають підказки та орієнтири, а як і що робити — вибір лише за тобою.

Таро прогноз на березень 2024: як і що купувати

Для зручності ми поділили всі знаки на чотири групи за стихіями:

  • водяні — Риби, Рак, Скорпіон;
  • вогняні — Овен, Лев, Стрілець;
  • повітряні — Близнюки, Водолії, Терези;
  • земні — Козоріг, Телець, Діва.

Обирай, до якої групи належить твій знак Зодіаку, та читай прогноз.

Таро-прогноз для Риб, Скорпіонів та Раків

Королева жезлів та Туз пентаклів

Таро прогноз на березень 2024 для Скорпіонів, Риб та Раків

У березні варто не шкодувати грошей на подарунки любим і важливим жінкам. Намагайся обирати корисні, якісні речі, які будуть приносити їх одержувачкам і практичну користь, й емоційне задоволення.

Королева жезлів символізує впевнену в собі жінку, амбітну, зацікавлену в житті, товариську, життєрадісну. Вона може уособлювати вірного та надійного друга. Разом із тим такі жінки вимогливі, тож вразити їх ой як не легко. Вони темпераментні і вміють цінувати себе. Тому якщо обираєш подарунок для неї — шукай те, що вона точно оцінить. Орієнтуйся на її смаки і вподобання, а також зважай на якість.

Якщо в тієї, для кого ти обираєш подарунок, є домашній улюбленець, можеш підібрати вдалий презент із нашої добірки подарунків для петперентів.

Якщо опис Королеви жезлів — це про тебе, значить подарунок потрібно зробити собі. Дозволь собі те, чого дуже хочеться, що зробить твоє життя комфортнішим, що дасть тобі безліч насолоди та задоволення. Зроби собі цінний матеріальний подарунок. Можливо щось, що впливає на красу твою або у твоєму просторі — від бажаної косметики до гарних квітів та горщиків чи ваз для них.

Таро-прогноз для Овнів, Левів та Стрільців

Лицар Пентаклів та Сонце

Карти радять цього місяця свідомо розпоряджатися фінансами та витрачати їх із розумом. Гроші будуть, але не час спускати їх на всі свої забаганки. Краще запастися корисними, практичними та потрібними товарами: продуктами, побутовими штуками, необхідними доглядовими засобами. Чудовий час провести ревізію комори, поповнити запаси круп, консервів, соусів, корму для хвостиків та інших продуктів тривалого зберігання.

Лицар символізує рух, тож можливо варто попіклуватися про свій транспортний засіб — автомобіль, самокат, велосипед тощо. Перевір, чи не час його підремонтувати, помити або прикрасити. Також, можливо, варто запастися важливими штуками для поїздок, адже прийшла весна й тепер буде більше можливостей вибиратися на природу або відвідати сусіднє місто на вихідних.

Карта Сонце символізує щастя, ясність, гарну погоду, а ще — дітей та дитинство. Тому карти вказують, що пора побавити приємними подарунками своїх малюків або дітей своїх друзів, похресників чи свою внутрішню дитину, на крайній випадок. Також гарною думкою буде допомогти діткам з інтернатів чи дитячих будинків — вони завжди раді й увазі, і подарункам, і корисним речам.

Лицар пентаклів, до речі, може позначати підлітка або young adult. Якщо це твій син, брат, друг, ймовірно варто влаштувати шопінг для нього.

Таро-прогноз для Близнюків, Водоліїв та Терезів

Паж мечів та Туз жезлів

Стихія мечів символізує стихію повітря, а ще — думки, плани, стратегії, роздуми, знання, гумор, спілкування. Паж мечів символізує цікаву, кмітливу дотепну людину, з якою приємно спілкуватися. Це людина, яка чомусь вчиться, наприклад, плануванню. Можливо, саме плануванню покупок.

Туз жезлів також може позначати нові вдалі можливості. У темі шопінгу це може символізувати персональні знижки, промокоди, безплатну доставку, шанс купити щось дуже бажане за дуже вигідною ціною. Тож радимо звертати увагу на шанси й акції, що дають можливість купувати необхідні штуки вигідно і швидко, щоб зберігати кошти й час на найважливіші речі — час з близькими, свої важливі справи, відпочинок тощо.

До речі, також Паж мечів у парі з Тузем жезлів можуть означати нове захоплення, нову пристрасть. Це може бути як знайомство з людиною, до якої захочеться залицятися або з якою захочеться стати гарними друзями, або поява нової справи — роботи, фрілансу, хобі.

Як це пов’язано із шопінгом? Карти вказують, що варто зосередитися на цій новій пристрасті та інвестувати в неї. Якщо це побачення — підготуй романтичну вечерю, гарне вино та подарунок для важливої людини. Якщо нове хобі — озбройся необхідним інвентарем, щоб займатися ним. Якщо це новий домашній улюбленець — придбай для нього потрібні штуки, у тому числі іграшки-палички, які котики й песики так люблять.

Читай також: «Як обрати алкоголь за арканом таро»

Таро-прогноз для Тельців, Дів та Козорогів

Король жезлів та Десятка кубків

Король жезлів — природжений лідер. Він уміє все контролювати. У тому числі свої фінанси і план покупок. Такій людині не шкода коштів на хороші та якісні речі, якщо вони дійсно варті того. Десятка кубків — це карта сімейного добробуту, гармонії, любові, коли все в балансі, усі щасливі та задоволені.

Тож цього місяця карти радять переглянути свій шопінг-лист і зрозуміти, що з нього варто прибрати, а що — додати. І закупитися завчасно, щоб у найнезручнішу мить не виявилося, що вдома ні кави, ні цукру, ні кокосового молока. Не забудь врахувати потреби всіх членів сім’ї: і дорослих, і маленьких, і хвостатих.

Також кубки вказують на те, що час поповнити запаси п’янкого, адже на карті всі келихи наповнені. Ймовірно, цього місяця в тебе планується свято в колі родини або найближчих друзів, тож потурбуйся завчасно про те, щоб для кожного був свій дрінк. Можливо, до речі, будеш святкувати повернення додому — своє або когось.

Бажаємо, щоби поради карт стали в пригоді й допомогли насолодитися максимально вдалим та приємним шопінгом!

@maudau.ua

То що, ти в якій команді? 😅

♬ оригінальний звук – MAUDAU

Нагадаємо, також ми поділилися алкогольним гороскопом на березень та розповіли, яке п’янке найбільше пасуватиме ритму життя різних знаків Зодіаку на початку весни.

162 записи

Про автора
Копірайтерка, вайнловерка. Понад п'ять років працюю з текстами. Пишу про все, найчастіше — про лайфстайл, їжу та вино, красу, екологію, здоров'я, соціальні теми. Перекладаю зі складної на людську.
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *