Новини

Алкогороскоп: що пити в березні

9 Хв

Розповідаємо поради від зірок для знаків Зодіаку щодо того, що варто пити в перший місяць весни.

Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO і розповідаємо, яке п’янке буде для тебе ідеальним супутником відповідно до твого знаку Зодіака.

Алкогольний гороскоп на березень 2024

У прийдешньому місяці відбудеться багато важливих астрологічних подій.

Сатурн, який останні 2,5 роки перебувала в сузір’ї Водолія, переходить у знак Риб. Ця планета відповідає за структуру та порядок, тож почне його наводити в новій сфері — релігії, духовного розвитку, переоцінки моральних цінностей тощо.

Астрологиня радить у цей період особливо ретельно фільтрувати та перевіряти новини, звістки від людей та в інтернеті, не вестися на провокації та не реагувати на події в житті надмірно емоційно. Також радить читати книги.

Читати також: «ТОП 5 романів про міста України»

7–8 березня відбудеться Повня в Діві. У цей період можна відчувати сильну втому, навіть виснаження. Також може різко зрости апетит — тому не варто переїдати, навіть якщо ну дуже хочеться.

21–22 Новий місяць в Овні. Це день Весняного Рівнодення. Сонячний день стає довшим — це безумовно гарно вплине на емоційний стан людей.

Порада на березень для всіх: не час для імпульсивних дій. Краще ретельно зважувати всі рішення та думати про наслідки, які твої дії можуть мати. Також варто зважати на інтереси своїх близьких людей.

Астропрогноз для Овна

У кінці березня Овни почнуть святкувати дні народження, із чим ми їх радо вітаємо!

Березень принесе Овнам плоди проробленої раніше роботи — мовляв, що посіяв, те і жни. Тож скоріше за все буде чому порадіти й що відсвяткувати!

Також, якщо це твій знак Зодіаку, то перший місяць весни — чудовий період, коли навколо безліч нових можливостей. Саме час робити перші кроки в напрямку своїх амбіцій та мрій. До слова, 21 березня — чудовий день для планування майбутнього.

Ух, такий місяць, що без шампанського не обійтися! Ну або хоча б кави. Тієї, що ігриста, звісно.

Астропрогноз для Тельця

У березні в Тельців буде мінятися оточення та буде багато важливих, хоча може й не глобальних подій у стосунках із сім’єю, дітьми, вдома. Крім цього, у березні в Риби перейде Плутон, через що в Тельців можуть кардинально змінитися погляди на життя.

Також представники цього знаку зможуть покінчити зі справою, з якою давно хотілося попрощатися. Це дасть відчуття, що з плечей впав камінь і дихати стало легше.

Ідеально відсвяткувати це почуття легкості такими ж легкими слабоалкогольними штуками — наприклад, смачним фруктовим сидром або питним медом.

Астропрогноз для Близнюків

Сатурн допоможе Близнюкам знайти своє місце в плані кар’єри. Якщо ти займаєшся не тим, до чого лежить твоя душа, прийшов час змін. Якщо ж ти отримуєш задоволення від роботи, кар’єра почне йти вгору. У березні ці процеси почнуться.

Окрім цього, у перший місяць весни тебе будуть тішити твої друзі. Чекай на класні зустрічі, вечірки, а можливо і спільні поїздки кудись.

Близнюки люблять людей, спілкуватися і цінують легкість. Тому, оскільки в березні буде багато можливостей класно проводити час із друзями, варто запастися легкими лагерами, щоб насолоджуватися класним відпочинком якомога довше.

Астропрогноз для Рака

Зорі радять у березні якомога більше інвестувати в знання, навички та вміння. Цей місяць буде активним, можуть навіть траплятися подорожі.

Представники цього знаку в березні отримають якусь класну пропозицію, що буде стосуватися роботи або зміни статусу. Взагалі зараз гарний час, щоб налагоджувати стосунки з колегами, замовниками, клієнтами або керівниками. Також вдалий час починати рух до своїх карʼєрних цілей.

Тож радимо Ракам у березні звернути увагу на темне пиво, адже це чудовий смачний напій, щоб насолодитися ним з колегами на позаробочому тимбілдингу, а на ранок не мати важкої голови (якщо не перебрати, звісно). 

Астропрогноз для Левів

У березні Леви будуть розширювати свій кругозір, а також навчатися, можливо навіть за кордоном. Всередині виникне непоборне бажання вчитися чомусь новому. Можливо навіть чомусь, що в майбутньому буде приносити тобі гроші.

Отже, і куштувати треба щось нове! Наприклад, чи чув ти колись про соджу? Це традиційний алкоголь з Південної Кореї. Він має середню міцність (13%), добре смакує як у чистому вигляді, так і в коктейлях. На смак від досить свіжий та ніжний. Обов’язково радимо із ним познайомитися.

Астропрогноз для Діви

У березні є шанс несподівано отримати фінанси — наприклад, у спадок або неочікувану премію. Також можна буде отримати винагороду — і не тільки фінансову — за свої попередні зусилля. Новий місяць принесе нові можливості у сфері грошей.

Як і багато інших знаків, у березні Діви попрощаються з людьми, які більше не роблять їх життя кращим. Також є вірогідність, що доведеться посидіти на дієті, щоби потурбуватися про своє здоровʼя.

Якщо не маєш серйозних проблем із травленням, радимо цього місяця звернути увагу на чеську Becherovka. Цей травʼяний лікер створив Йозеф Вітус Бехер саме як ліки проти шлункових хвороб. Не радимо використовувати його як ліки, але як доповнення до смачної їжі — це чудовий варіант.

Якщо почуваєшся погано, маєш скарги на здоровʼя — не нехтуй собою та обовʼязково звертайся до лікаря за кваліфікованою допомогою. Самолікування може бути шкідливим для здоровʼя.

Астропрогноз для Терезів

Березень для Терезів — місяць змін. Вдалий час, щоб розібратися, куди рухатися далі. А ще самотні представники цього знаку можуть зустріти своє кохання.

Місяць буде емоційним, тому варто намагатися тримати себе в балансі і стані спокою — наскільки це можливо. Може зібратися багато роботи та інших справ, які потрібно вирішити й закрити.

Працювати доведеться багато, отже треба і відпочивати гарно. Після таких насичених днів було б ідеально поєднати приємне з корисним… наприклад, йогу та смачне вино. Звучить як ідеальне комбо, правда?

@theyogadanceco

Fun event at #theyogadanceco #SmellLikeIrishSpring #yogandmeditation #selfcare #mindfulness #yogayogayoga #localyoga #yogaevents #localyoga #yogalife #wineandyoga #yogaclass

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Тож радимо збирати подружок, знаходити класне відеотренування і запастися смачним легким вином.

Астропрогноз для Скорпіона

Березень принесе Скорпіонам нові можливості, пов’язаних із роботою. Також варто чекати успіхів, покращення фінансового стану та можливостей розвивати свої хобі й таланти.

У березні Скорпіони проведуть ревізію свого близького оточення та попрощаються з тими, хто не гідні їх любові та довіри. І це на краще.

Скорпіони часто обирають складні правильні рішення, адже це сильні і вольові люди. Цього місяця ідеальним партнером для їхнього внутрішнього стану буде віскі. Особливо увагу радимо звернути на Bushmills — це легендарнеа ірландське віскі в найкращому значенні цього вислову.

Астропрогноз для Стрільця

Будете шукати себе у творчості та в бажанні якось себе проявити. Березень надасть можливість розширити інтереси, згідно з твоїм рівнем — себто, для когось це буде книгу почитати, а для когось — написати. Якось так.

Повня в Діві може принести Стрільцям новий статус — нареченої, підприємця, керівника, творця і так далі. Можливо ти вирішиш із чимось попрощатися, остаточно закінчити якусь справу. Будуть можливості отримати прибуток від нерухомості або знайти нові можливості заробляти. А ще березень для Стрільців — місяць любовних пригод.

Читай також: «Вина, народжені з любові»

Крім цього в березні Стрільцям захочеться творчості та якось розширювати своє коло інтересів. Наприклад, хтось буде дегустувати нові коктейлі, а хтось — вчитися їх готувати.

Цікавим і активним Стрільцям радимо запастися набором для домашнього бару та спробувати приготувати такі коктейлі як Aviation, Basil Smash і Мартіні за рецептом Роберта Опенгеймера. Це не тільки суперсмачно, але й дуже весело.

Астропрогноз для Козорога

Основні питання цього місяця для Козорогів — дім, нерухомість, сім’я. Можливо, ти переїдеш, продаси або купиш квартиру, можливо навіть переїдеш до іншого міста.

Повня в Діві означатиме завершення якогось етапу життя. Можливо, закінчиш навчання і отримаєш диплом або звільнишся з однієї роботи й підеш працювати в компанію, про яку мріяв.

Початок чогось нового, неважливо чого, — це завжди період роздумів, підбиття підсумків, коли і трішки сумно, і радісно водночас. У такі моменти радимо обирати медитативне вино — з яким можна посидіти й подумати в спокої зі своїми думками. Або ж поділитися і вином, і роздумами, з важливою людиною.

Астропрогноз для Водолія

У березні Водолії можуть подорожувати, отримувати позитивні емоції, дізнаватися щось нове та цікаве, наважитися на нове навчання, багато говорити, а ще вчитися слухати інших.

Проте головна тема місяця тема для Водоліїв — це фінанси та наведення порядку в цій сфері. Повня в Діві допоможе закрити багато фінансових питань, наприклад, відати або отримати борги, структурувати свої витрати, спланувати бюджет.

Тож якщо цього місяця в планах заощадити, радимо в березні відкласти текілу, самбуку та коктейль на їх основі (бо то такі дівчата, з якими буває важко зупинитися) й обрати собі стабільного компаньйона. Наприклад, джин. Велику пляшку можна розтягнути на довго, адже вона не псується після відкриття. Плюс, його можна брати із собою в подорожі і, наприклад, робити коктейлі на природі.

До того ж джин, тонік та багато інших штук можна замовити на MAUDAU за вигідними цінами.

Астропрогноз для Риб

У березні Риби святкують свої Дні на народження, тож щиро вітаємо й бажаємо здійснення найзаповітніших мрій!

Цього місяця в знак Риб заходить Сатурн. Це змусить подивитися на своє життя тверезо, без прикрас та ілюзій.

Головними темами березня для Риб будуть стосунки та «ревізія» свого соціального кола — захочеться попрощатися з тими, з ким вже не по дорозі і хто не приносить у твоє життя нічого хорошого. Водночас можуть з’явитися нові знайомства та контакти. Якщо це трапиться в період Повні в Діві, то ці люди залишаться з тобою надовго — мінімум на найближчі 2,5 роки.

До речі, якщо мрієш про міцні стосунки чи сім’ю — зараз дуже сприятливий час, щоб шукати свою людинку або переходити на новий етап.

Оскільки у цей період будуть формуватися міцні зв’язки на найближчі кілька років, варто проводити березень у компанії улюблених напоїв, які будеш готовий пити ще довго. Наприклад, Амарето Сауер — комбінація його складників смакує дуже цікаво, вдало і доречно до безлічі приводів випити.

Загальний прогноз на березень від M Journal

У березні на MAUDAU діятиме безліч акцій, завдяки яким можна купити міцні, п’янкі, слабоалкогольні та будь-які інші важливі штуки за приємними цінами і з безплатною доставкою. Слідкуй за нашими оновленнями в листах на свій e-mail, повідомленнях у Viber, а також підпишись на наші соціальні мережі — там багато красивого й цікавого.

Також у березні очікується велика кількість корисної та цікавої інформації в нових статтях M Journal, тож радимо всім знакам Зодіаку слідкувати за новими текстами — вони виходять на сайті щодня. Щоб не пропустити нічого цікавого, можна підписатися на регулярну розсилку!

Вірити чи не вірити гороскопам — невичерпна тема для дискусій. Проте ми впевнені, що немає причин не вірити в щось хороше й нешкідливе. Тому закликаємо оточувати себе тим, що підіймає тобі настрій, та замовляти смачні алкогольні штуки на MAUDAU. І, звісно, споживати відповідально.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як обрати алкоголь за допомогою карт Таро.

Cheers!

163 записи

Про автора
Копірайтерка, вайнловерка. Понад п'ять років працюю з текстами. Пишу про все, найчастіше — про лайфстайл, їжу та вино, красу, екологію, здоров'я, соціальні теми. Перекладаю зі складної на людську.
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *