Новини

Що карти таро радять купувати в травні

4 Хв

Запитали в карт таро поради для всіх знаків Зодіаку, які покупки планувати цього місяця.

Ми поділили знаки Зодіаку на групи за стихіями:

  • водяні — Риби, Рак, Скорпіон;
  • вогняні — Овен, Лев, Стрілець;
  • повітряні — Близнюки, Водолії, Терези;
  • земні — Козоріг, Телець, Діва.

Обирай, до якої групи належить твій знак, та читай прогноз.

Читай також: «Алкогороскоп: що пити в травні 2024»

Таро-прогноз на травень 2024: покупки й шопінг

Як користуватися порадами від таро: читай прогноз та приміряй на себе. Прогноз загальний, тому може не відгукуватися тобі на 100 % — це нормально. Карти лише дають підказки та орієнтири, а як і що робити — вибір лише за тобою.

Таро-прогноз для Риб, Скорпіонів та Раків — шістка жезлів

Цього місяця Риби, Скорпіони та Раки можуть почуватися переможцями. Коли нарешті бажане вдалося і це хочеться відсвяткувати. Тож у травні можна собі дозволити бажані вишукані п’янкі напої: шампанське, просеко, коктейлі, віскі преміум-класу — що завгодно. Головне — у міру!

Оскільки переможці обирають для себе найкраще, представникам стихії Води в травні варто не відмовляти собі в покупках, що підіймають настрій. Це може бути будь-що, чого давно хотілося.

Ймовірно цього місяця варто потурбуватися про «коня», який рухає тебе вперед — це може бути автомобіль, велосипед, самокат. Може в когось навіть справжній кінь. До речі, також може трапитися подорож, тому слушна думка запастися товарами, що знадобляться в дорозі.

Також можливо в травні в житті цих знаків Зодіаку станеться нова романтична пригода, у якій буде місце пристрасті, бажанню проводити багато часу разом з обраною людиною. Ймовірно, у цю спекотну пору року варто побалувати себе пікантними штучками, які ще більше піднімуть градус близькості із партнером. Також не забудь про напої, які зроблять ваші побачення ще більш романтичними.

Таро-прогноз для Овнів, Левів, Стрільців: перевернута сімка жезлів

Представникам вогняної стихії в травні не варто жити на широку ногу: навпаки, краще раціонально розподіляти кошти та відмовитися від імпульсивних та емоційних покупок. Цього місяця може виникнути багато важливих трат, які не вдасться замінити: наприклад, зробити чергову велику закупку побутової хімії для дому, продуктів, косметики — бо коли щось закінчується, то, як правило, усе й одразу.

Карти радять цього місяця витрачати не на забаганки, а інвестувати кошти в навчання справі, яка викликає в тебе інтерес. Це може бути як корисна для професійного розвитку навичка, так і творчість.

Ще один варіант — направити фінанси на свою дитину (якщо вона в тебе є) та її розвиток. Якщо в тебе немає малечі, але ти дуже по-батьківському ставишся до котрогось зі своїх проєктів, зосередься на ньому.

Якщо маєш сад чи город, потрібно буде докупити якийсь інвентар або добрива для боротьби зі шкідниками.

Таро-прогноз для Близнюків, Водоліїв, Терезів — Паж кубків

Представникам повітряної стихії в травні важливо потішити свою внутрішню дитину. Прислухайся, чого тобі хочеться — і дай собі це. Слушна думка — витрачати кошти на емоції. Концерти, прогулянки, парки, кіно, омріяний набір Lego… Не забувай, що позитивні емоції необхідні людям не менше, ніж їжа та сон.

Читай також: «Плани на травень: куди піти в Києві»

Також варто зосередити на реалізації свого творчого потенціалу. Може відчуватися якийсь внутрішній блок, що не дає рухатися далі. Спробуй боротися з ним за допомогою командної роботи. Наприклад, можна знайти курси, де ти в групі однодумців зможеш втілити те, чого прагнеш. 

Якщо маєш дітей, то травень — гарний період, інвестувати в те, що допоможе їм здійснювати мрії. Якщо твоя малеча прагне малювати або кататися на велосипеді — саме час подарувати їй необхідний для початку інвентар. Якщо маєш домашніх улюбленців, не забудь закупитися важливими штуками і для них.

Таро-прогноз для Тельців, Дів та Козерогів — Лицар Пентаклів

Практичним земним знакам карти радять не відступатися від своєї сутності та в плані шопінгу цього місяця лишатися вірними своїм цінностям: підходити до всього раціонально, турбуватися про свій комфорт та думати наперед. Карти радять проаналізувати:

  • що вдома закінчилося або скоро закінчиться;
  • що треба придбати до літнього сезону — наприклад, складний мангал для поїздок на природу або закупитися пивом на випадок, якщо завітають друзі;
  • що давно планували купити для створення затишку й комфорту — косметику, доглядові засоби, штуки для декору чи інтер’єру;
  • перебрати запаси продуктів тривалого зберігання і поновити їх.

Коли будеш точно знати, що та у яких кількостях тобі потрібно, можна буде швидко замовити це онлайн, отримати доставку кур’єром під самі двері та цілий місяць не перейматися, що щось удома закінчилося. Тим паче це надійний спосіб заощадити на витратах.

Також слушна думка подбати про свій транспорт — звозити його на ТО, купити засоби для його догляду тощо..

Карти також підказують, що окрім практичних покупок варто дозволити собі й ті, що викликають сентиментальні емоції, нагадують про якісь щасливі часи або допомагають розвивати. Не відмовляй собі в тому, що може підняти тобі настрій та подарувати гарні емоції тільки тому, що це не практично. Просто знай міру у витратах та тримай баланс у своїх фінансових справах.

Бажаємо, щоби поради карт стали в пригоді та допомогли зробити шопінг максимально приємним, комфортним і вигідним!

@maudau_market

А ви часто гуглите різні рецепти?🤔🍽️

♬ оригінальний звук – maudau_market

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як обрати алкоголь за арканом таро. 

177 записи

Про автора
Редакторка, авторка. Перекладаю зі складної на людську. Тестую на собі свідомі тренди, п'ю смачне вино, пізнаю нове та ділюся найцікавішим у статтях M Journal
статті
Схожі записи
Новини

Алкогороскоп: що пити в червні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що пити знакам Зодіаку в перший місяць літа
Новини

Що карти таро радять купувати в червні

5 Хв
Поради, які штуки варто додати у список покупок цього місяця
Новини

Плани на червень: куди піти в Києві

5 Хв
Куди сходити у перший місяць літа в столиці, щоб перемкнутися думками
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

×
Свідомі тренди

Екозвичка: пікнік без сміття