Новини

Алкогороскоп: що пити в травні 2024

10 Хв

Розповідаємо, яким буде травень 2024 для представників різних знаків Зодіаку, та які напої їм найбільше пасуватимуть цього місяця.

На відміну від квітня, який пройшов під впливом ретроградного Меркурія та хаотичних затемнень, травень має бути спокійним. Цього місяця відбудеться кілька важливих астрологічних подій, що вплинуть на поведінку, вчинки і самосприйняття людей.

Важливі астрологічні дати в травні 2024 року

  • 2 травня: Плутон стає ретроградним у Водолії
  • 7 травня: Новий місяць у Тельці
  • 15 травня: Меркурій входить у знак Тельця
  • 20 травня: Сонце входить у Близнюки
  • 23 травня: Повний місяць у Стрільці

2 травня Плутон, планета трансформацій, починає ретроградний рух у знаку Водолія. У цей період більшість із нас почне втілювати свої бажання та сміливі думки в дії. Це може бути будь-що — від зміни кольору волосся до запуску нового бізнесу. Після того, як Сонце перейде в Близнюки (20 травня), розпочнеться період, коли людям захочеться бути більш грайливими та фліртувати в спілкуванні із цікавими співрозмовниками.

Загалом, травень — чудовий місяць, щоб дозволити собі трохи веселощів і відпочинку. Тож закуповуйся хрумкими, солодкими та п’янкими смаколиками на MAUDAU, клич друзів та влаштовуй собі довгоочікуваний відпочинок під променями теплого весняного Сонця. Після всього зробленого тобою за останні місяці — це необхідність!

Алкогольний гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Далі розбираємося, що чекати в травні представникам усіх знаків зодіаку та ділимося рекомендаціями, якими п’янкими штуками запастись, щоби бути на поготові до подій останнього місяця весни 2024. Переказуємо астропрогноз від Софії Сент Томас, астрологині з Нью-Йорку.

Гороскоп для Овна

У цьому місяці на Овнів чекають зміни. Ретроградний рух планети Плутон може викликати конфлікти з друзями, тому будь обережним. Новий місяць у Тельці може принести кар’єрні можливості. У травні також відбудеться негативний аспект Меркурія з Плутоном, тож це може відобразитися як напруга у фінансових питаннях. Під час цього періоду важливо бути терплячим і думати на кілька кроків наперед.

З початком сезону Близнюків, відкриються нові можливості для професійного та творчого росту. Варто бути напоготові до несподіваних можливостей. Можливий зріст у кар’єрі та несподівані моменти в коханні й фінансах.

Враховуючи перелічене вище радимо цього місяця Овнам обирати коктейлі з Мартіні. Цей елегантні класичні напої, що можуть підкреслити твою впевненість у собі під час професійних зустрічей та стосунків. Крім того, це досить легкі коктейлі, які не відволікатимуть надовго від розмірковувань та стратегічного планування, що буде важливим для Овнів цього місяця.

Гороскоп для Тельця

До середини місяця Тельці святкуватимуть дня народження, аж до 20 травня, коли Сонце перейде в знак Близнюків. Цей перехід сприятливий, щоб вийти із зони комфорту та активно працювати над досягненням своїх мрій.

Ретроградний Плутон у Водолії змусить переосмислити свою кар’єру. Постав собі питання: чи справді ти задоволений тим, що маєш, чи просто звик до в міру комфортної рутини? Це типова пастка для земних знаків, для яких важлива стабільність, яку вони схильні плутати зі щастям. У цьому місяці не бійся ризикувати заради того, що робить тебе щасливою людиною.

Потужний новий місяць у знаку Тельця подарує бажання почати щось нове або з нуля. Ця може стати точкою зросту. На шляху до своїх амбіцій ліпше мовчати про свої стратегії. Іноді мудро тримати плани в таємниці, поки вони повністю не здійсняться.

З огляду на гороскоп, радимо Тельцям обрати цього місяця мускатні вина. Ці напої здатні створювати атмосферу комфорту та розслаблення, що допоможе знайти рівновагу між стабільністю та прагненням нового. Мускатні вина допоможуть насолодитися моментом, особливо під час святкування дня народження.

Гороскоп для Близнюків

Вітаємо з Днем народження, Близнюки! Ваш сезон розпочинається цього місяця, тому в травні ви майже завжди будете в центрі уваги. Це ідеальний час, щоб встановлювати плани та цілі на твій особистий новий рік та насолоджуватися святкуваннями разом із друзями та родиною. Перехід як Венери, так і Юпітера у твій знак підсилить вроджений шарм та розширить можливості для зросту як у особистому, так і професійному житті. Використовуй цю енергію на повну.

У травні через ретроградний Плутон розпочнеться період пошуку відповідей щодо суперечностей всередині тебе. Найпевніше це будуть питання, що стосуються стосунків і близькості. Можливо буде потреба переоцінити свій підхід до фізичної близькості — наприклад, тимчасово відмовитися від додатків для знайомств або тимчасунків і зосередитися на побудові глибокого зв’язку з обранцем.

Зважаючи на те, що в травні Близнюки будуть у центрі уваги та захоплюватимуть людей довкола своєю енергійністю та харизмою, їм до пари стануть італійські вина — пристрасні, привабливі, якими хочеться насолоджуватися якомога довше.

Гороскоп для Рака

У травні Ракам варто дослухатися до своєї інтуїції та «шостого чуття». Перехід Плутона в ретроградний рух підштовхне представників цього знаку глибоко переосмислити свої потреби в близькості в стосунках із друзями, сім’єю, партнерами. Це також чудовий час для відпочинку й легкого спілкування з друзями.

З початком сезону Близнюків, подумай про ведення щоденника сновидінь, роботу з метафоричними картами або похід до психолога. Це може допомогти розібратися в думках. Повний місяць у Стрільці підкреслить потребу навчитися покладатися на себе й повністю довіряти собі та своїм інстинктам. У травні виділи достаньо часу для того, щоби бути наодинці зі своїми думками, медитувати.

У кінці місяця Юпітер, планета збільшення і розширення, перейде у 12-й дім Раків, отже в представників цього знаку збільшиться кількість сили та енергії, щоб розвиватися духовно і творчо. Можливо, саме час зайнятися живописом?

Зважаючи на емоційну та духовну роботу, яку Ракам принесе травень, радимо запастися напоєм, з яким можна буде рослабитися на насолодитися гарною погодою або компанією друзів. Зверни увагу на свіжий Рислінг. Він підійде як акомпанемент до легкої їжі, а також як самодостатній напій, коли хочеться помедитувати із келихом вина та подумати про важливі для себе штуки.

Гороскоп для Лева

У травні прийшов час відпочити. Енергія з’являється лише тоді, коли і тіло, і мозок можуть перезавантажитися та «почистити кеш». Тому радимо запланувати хоча б коротку відпустку, виспатися, насолодитися сонцем та гарною погодою.

Під впливом сонця у Близнюках соціальне життя може стати особливо активним та насиченим. Сприятливий час, щоб зробити дружбу або будь-які інші стосунки глибшими та міцнішими. Леви, в цілому, як завжди, будуть в центрі уваги, збирати захоплені погляди та приваблювати нові знайомства. Під впливом Молодика у Тельці є можливість почати щось нове: чи то новий роман, чи то втілити давню мрію в реальність.

Травень буде вдалим та радісним для Левів, тож завбачливо радимо запастися шотландським віскі. Його можна і в коктейлі, і з льодом, і для пропитки десертів — під будь-яку компанію, настрій та привід.

Гороскоп для Діви

У травні Діви захочуть вийти за межі своєї зони комфорту, проте будуть намагатися зберегти в графіку час для відпочинку. Ретроградний рух Плутона у Водолії підштовхне експериментувати з ритуалами догляду за собою та, можливо, навіть змінити стиль на літо.

У другій половині травня Діви також будуть зосереджені на підвищення своєї видимості та репутації в професійному оточенні. Слідкуй за професійними можливостями — котрась із них може виявитися золотим квитком на принципово новий рівень успіху. У травні Паллас, астероїд мудрості, також буде рухатися ретроградно. Через це захочеться розширити свої горизонти та отримати новий досвід.

Під час повного місяця в Стрільця може відчуватися стрес і напруга, тож щоб не нервувати надмірно астрологиня радить влаштувати тимчасовий діджитал-детокс.

Рекомендуємо Дівам у травні вибрати напій, який допоможе розслабитися та насолодитися моментом. Наприклад, крафтове пиво. Тим паче це можливість розширити свої горизонти смакових вподобань.

Гороскоп для Терезів

Терезам цього місяця захочеться оновити зовнішність, змінити щось у своєму вигляді та, можливо, навіть поекспериментувати зі стилем. У травні використовуй свої аналітичні здібності та вміння мислити критично, щоб визначити, чи справді ти йдеш шляхом досягнення своїх мрій. Якщо сумніваєшся — візьми собі час для рефлексії і переконайся, що твої кроки дійсно приведуть тебе туди, куди ти хочеш.

Сезон Близнюків нагадає Терезам, що немає нічого неможливого. Подумай, які мрії здаються тобі недосяжними, і нагадай собі, що насправді ти заслуговуєш на них, заслуговуєш на щастя. У кінці місяця Юпітера перейде у твій 10-й дім, а отже останній тиждень може дати чималий буст у професійній сфері або підвищити твою публічність.

Терезам на травень рекомендуємо обирати напої, які допоможуть почуватися впевнено та відкрито під час періоду змін та оновлення. Цього місяця зверни увагу на коктейлі на основі горілки.

Гороскоп для Скорпіона

У цьому місяці Скорпіонам варто відпустити тривожні думки та впустити більше радості у своє життя. Звільнення від токсичних ментальних звичок (наприклад, критикувати себе за неідеальні результати) може бути важким. Проте це необхідно для зростання.

Новий місяць у Тельці принесе енергію розвивати стосунки — як дружні, так і романтичні. З початком сезону Близнюків почнеться потужна фаза особистого розвитку. Цей сезон сприятливий для самовираження. Повний місяць у Стрільці може принести позитивні новини щодо роботи або грошей. Наприкінці місяця можливості піднятися кар’єрними сходами та збільшити свій дохід підвищить Юпітер.

Рекомендуємо в травні Скорпіонам звернути увагу на сухе іспанське вино.

Гороскоп для Стрільця

Травень принесе Стрільцям романтичний настрій. З початком сезону Близнюків увага Стрільців зміститься на побудову або розбудову стосунків. Якщо із кимось був легкий флірт, «хімія» між вами може стати сильнішою. У цьому місяці можуть стати глибшими й ціннішими не лише стосунки з іншими людьми, але і із самим собою. Дуже важливо навчитися по-справжньому цінувати себе, любити, довіряти собі та своїм відчуттям.

Особливо вдалим буде період, коли Сонце з’єднається з Юпітером, планетою-покровителем Стрільців. Ти відчуєш максимальний заряд позитиву та оптимізму. Використовуй цю енергію, щоб впевнено працювати над втіленням своїх мрій. Повний місяць у твоєму знаку обіцяє потужний і дещо хаотичний пік енергії. Можуть прийти неочікувані важливі новини щодо кар’єри або творчості.

Стрільцям, які цього місяця будуть самі здатні запаморочити голову будь-кому, найкращим напарником у цій справі стане ігристе вино.

Гороскоп для Козерога

Травень принесе можливості для розвитку в кар’єрі та для задоволення особистих потреб. Сатурн, твоя планета-покровителька, може допомогти у вирішенні робочих питань та прискорити рух кар’єрними сходами догори. Не забувай час від часу сповільнювати темп життя: спілкуйся з друзями, добре спи, приділяй час ритуалам догляду за собою.

Новий місяць у Тельці принесе бажання і сили почати щось нове. У тому числі — нові романтичні стосунки. Або додати щось нове в ті стосунки, які ти вже маєш. Також, ретроградний рух Церери в Козерозі може вказувати на зміни в публічному образі та способах представити себе світу.

У кінці місяця гармонійний аспект між Сатурном та Меркурієм підсилить твою суперсилу стратегічно мислити та ухвалювати обґрунтовані бізнес-рішення. Якщо минулого місяця ретроградний рух Меркурія створив труднощі у важливих рішеннях, цей аспект допоможе знайти варіанти для подальшого просування вперед.

Судячи з прогнозу, Козерогам у травні найкраще смакуватиме бурбон — з особливим характером, міцний та презентабельний.

Гороскоп для Володія

У травні на Водоліїв чекає трансформаційний період — життя заграє новими барвами. Місяць почнеться з ретроградного руху Плутона у твоєму знаку, тож на початку травня буде багато думок про свій шлях, свої вчинки, досягнення та рішення. Цей досвід може допомогти стати більш впевненою в собі людиною.

З початком сезону Близнюків душа прагнутиме розваг. Після 20 травня захочеться експериментів із зовнішністю. Повня в Стрільці буде емоційною. Ймовірно, вона зарядить тебе енергією та, потенційно, шаленими ідеями. У травні Водоліям варто зосередитися на поглибленні стосунків, відпочинку та прийняттю змін у собі.

Радимо на цей період завбачливо запастися лагером, адже це ідеальний та універсальний напій для вечірок та зустрічей із друзями.

Гороскоп для Риб

У травні для Риб важливо сконцентруватися на творчості та не занадто перейматися рутинними й побутовими справами. Це час для розвитку улюблених проєктів. Також цей місяць принесе багато можливостей спілкуватися з друзями та приділяти час собі.

Коли Меркурій переходить у знак Тільця, розмови стають глибшими та теплішими, особливо після нового місяця. Переїзд Сонця в Близнюки активізує інтерес до родини, сімейних стосунків та дому.

Повний місяць у Стрільці підсилить твій потенціал досягнути мети. Це може бути часом досягнення цілей, які ти встановиш собі на початку місяця. Пам’ятай про важливість часу для відпочинку та балансу між роботою і відновленням.

У травні радимо Рибам запастись азійським віскі. Його дещо екзотичний смак стане ідеальним доповненням до будь-якого приводу підняти келих.

Нагадаємо, що покладатися варто в першу чергу на себе і вірити лише у позитивні прогнози, споживати п’янкі напої відповідально, а замовляти усі корисні та потрібні штуки — на MAUDAU.

169 записи

Про автора
Копірайтерка, вайнловерка. Понад п'ять років працюю з текстами. Пишу про все, найчастіше — про лайфстайл, їжу та вино, красу, екологію, здоров'я, соціальні теми. Перекладаю зі складної на людську.
статті
Схожі записи
Новини

Що карти таро радять купувати в травні

4 Хв
Запитали у карт таро, що і кому варто купувати у травні
Новини

Плани на травень: куди піти в Києві

4 Хв
Зібрали афішу з 5 класних подій у Києві у травні
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

×
Онлайн-бар

Як обрати біле некисле вино