Новини

Інформація про допомогу українцям

1 Хв

Ми з MAUDAU зібрали інформацію про допомогу українцям в часи війни. Тут ви можете знайти інформацію про те, як виїхати за кордон, де знайти військове спорядження, як допомогти тваринам.

Допомога українським онкохворим дітям за кордоном: покроковий план дій. 

Фінансові запитання: єПідтримка/ Допомога у 6500 гривень /Виплата внаслідок війни.

Допомога українцям в часи війни: фінансова допомога, підтримка бізнесу, гранти.

Також мизібрали інформацію, що буде корисною для малозахищених груп людей: для людей з інвалідністю, одиноких людей літнього віку, тих, хто потребує паліативної допомоги тощо. Інформація за посиланням.

Якщо у вас є проблеми з продуктами, знайдіть інформацію про доступні продукти, хліб, продовольчу допомогу на цій сторінці.

Як пересувати Україною в часи війни і де знайти транспорт – читайте тут

Якщо вам потрібні ліки чи медична допомога, скористайтеся інформацією на цій сторінці.

Для тих, хто хоче допомогти армії та військовим, які боронять Україну, ми зібрали список організацій, яким можна передати кошти для допомоги військовим.

Якщо вам потрібна інформація про отримання/покупку засобів індивідуального захисту (бронежилетів, шоломів, тактичних рукавиць, наколінників тощо) або є необхідність їх отримати, можна звернутися до волонтерів та організацій, які займаються допомогою ЗСУ. Інформація про можливості тут.

Як евакуюватися з зони бойових дій, де знайти житло, як виїхати за кордон, де шукати житло в інших країнах та багато іншої корисної інформації для українців на сторінці «Інформація для біженців».

Якщо ваш улюбленець залишився вдома або вам потрібна ветеринарна допомога, ліки чи корм, шукайте акутальну інформацію тут.

Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *