Новини

Безплатно доставляємо по Україні замовлення від 2000 грн

2 Хв


Оновили правила, за якими діє безплатна доставка MAUDAU. Замовляй будь-які товари на суму 2000 грн у маркеті важливих штук, щоб заощадити на доставці.

 З 6 жовтня на нашому маркеті діють нові правила та умови доставки. Відтепер доставляємо твої замовлення на суму від 2000 грн безплатно по всій Україні. Якщо потрібно – замовляй алкоголь, але якщо вже маєш запас для домашнього бару – замовиш іншим разом. На MAUDAU найвигідніші ціни та величезний асортимент, тож зібрати кошик важливих штук на 2000 грн дійсно не проблема. 

Читайте також: Ексклюзивні міцні штуки на MAUDAU

Тепер докладніше про те, як ми взагалі можемо доставити твоє замовлення. Пропонуємо три варіанти.

Безплатна доставка MAUDAU: умови

Перший – кур’єрська служба MAUDAU. Найкращі кур’єри евер привезуть твій пакуночок якомога швидше й чітко на адресу за умови, що ти живеш у Києві або в передмісті столиці. До зони доставки входять м. Вишневе, с. Гатне, с. Коцюбинське с. Крюківщина, с. Новосілки, с. Петропавлівська Борщагівка, с. Святопетрівське, с. Софіївська Борщагівка, с. Хотів, с. Чабани, с. Чайки.

Вартість доставки замовлень на суму до 2000 грн – 80 грн, а від 2000 грн – не платиш за доставку взагалі. Хіба що ти мешкаєш у багатоповерхівці та в будинку не працює ліфт. Кур’єр донесе замовлення до 5-го поверху без зміни вартості доставки – за 80 грн або безкоштовно, а на 6 поверх і вище буде додаткова плата 20 грн/поверх. Дуже великі пакунки, що мають об’ємну вагу понад 30 кг наші кур’єри не розвозять, але їх доставляємо Новою поштою.

Це, власне, другий варіант доставки. Новою поштою відправляємо замовлення по всій Україні. Можеш забрати покупки самостійно у відділені чи поштоматі, або замовити доставку кур’єром прямо до будинку. Графік роботи та розташування відділень і поштоматів можна перевірити за посиланням. Для замовлень з MAUDAU діє єдиний тариф: 

  • замовлення на суму до 2000 грн та до 30 кг об’ємною чи фактичною вагою доставляємо у відділення або поштомат за 100 грн або кур’єром Нової пошти за 80 грн;
  • замовлення на суму від 2000 грн та до 30 кг об’ємною чи фактичною вагою доставляємо у відділення та поштомати або кур’єром Нової пошти безкоштовно.

Якщо плануєш замовляти гуртом, то запитай про вартість доставки в менеджера, бо для таких замовлень її розраховують в індивідуальному порядку: враховують фактичну й об’ємну вагу, тарифи поштових операторів та спеціальну корпоративну знижку для гостей нашого маркету.

І третій варіант доставки – можна самостійно забрати замовлення в будь-якому куточку України, де працюють відділення Укрпошти. Тарифи залишаються незмінними: замовляєш до 2000 грн – платиш за доставку 100 грн, а якщо купуєш на 2000 грн і більше – не платиш нічого. Укрпоштою відправляємо пакунки об’ємною чи фактичною вагою до 30 кг.

З умовами й тарифами доставки розібралися – саме час переходити до шопінгу. Обов’язково плануй покупки та роби великі закупи, бо це вигідно, як не крути! 

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
Свідомі тренди

Як покупки та шопінг-терапія впливають на мозок