Новини

Як професійно грати в настолки: Mattel шукає найкращого у світі гравця в UNO

2 Хв

Розповідаємо чому грати в настільні ігри не тільки весело, але й корисно та практично.

Настільні ігри позитивно впливають на роботу мозку, розвиток мовлення, математичні здібності. Вони покращують і багато інших навичок: уміння комунікувати, домовлятися та пояснювати, планувати стратегію кроків та дій, аналізувати. У багатьох компаніях саме гру в настілки використовують для тімбілдингів, щоби побудувати та укріпити дружні стосунки в колективі.

Інколи переваги захоплення настільними іграми можуть бути неочікуваними. Наприклад, міжнародна компанія-виробник іграшок Mattel, яка в тому числі створила культову ляльку Барбі, шукає кандидата на досить нетипову вакансію — найкращого у світі гравця в UNO.

Іграшкова компанія оголосила, що зараз вони працюють над створенням нової версії всесвітньовідомої гри Uno — Quatro. Її основна мета полягає в тому, щоб зібрати чотири однакові кольори або цифри в ряд, по черзі додаючи картки на поле.

Для роботи над грою вони шукають найкращого у світі гравця в Uno. У його обов’язки входитиме грати та навчати інших UNO Quatro, а також допомагати команді створювати контент для відеоканалів. Під час співбесіди потрібно відповісти на чотири питання.

Працювати потрібно буде по чотири години чотири дні на тиждень протягом чотирьох тижнів. За кожен із чотирьох тижнів компанія заплатить гравцю 4444 долари США (приблизно 162 473 грн за поточним курсом), тобто в підсумку людина отримає гонорар 17 776 доларів США (649 891 грн).

Ніколи не знаєш, коли любов до настільних ігор зіграє тобі на руку. Тож пропонуємо не гаяти часу дарма й запастися цікавими іграми для розваг із сім’єю та друзями. У тих самих Mattel їх досить широкий вибір.

Настільні ігри для компанії

UNO

Почнемо з тієї самої гри. Універсальна гра для будь-якої компанії. Підійде для дітей від семи років (для малюків 2–4 років є формат Junior). Її легко брати із собою в поїздку, на пікнік, на пляж, у літній набір, в укриття — словом, куди завгодно. Правила досить прості, як і мета: позбутися всіх карт першим і набрати при цьому 500 балів.

Версій UNO існує безліч: подвійне UNO Flip, Uno Flex, де частина карт мають спеціальну зелену сторону, що дають гравцю додаткові можливості, UNO Мандалорець із зображеннями героїв того самого приквелу Зоряних війн, UNO Minecraft, де на картках зображені герої популярної гри.

Scrabble

Україномовна версія популярної гри, яка поєднує літери та людей. Потрібно взяти сім літер із мішечка і скласти із них слова, підставивши за принципом кросворда літери до слів, що вже є на полі. Переможе той, хто набере найбільшу кількість балів. Ідеальна гра для тихих сімейних вечорів або веселих ігор у колі друзів. Підходить для компанії з 2–4 людей.

Pictionary Air

Цікава гра, до якої ще потрібно завантажити безплатний додаток на смартфон. Це гарний спосіб урізноманітнити сімейне дозвілля. Через екран смартфона гравці зможуть побачити малюнки в повітрі. Така гра допоможе розвинути комунікативні навички, координацію рухів та творче мислення. Підійде для дітей від 8 років.

Тож проводь час весело і з користю — грайся і розвивайся! До речі, раніше ми розповідали, як впливає на мозок людини гра в Тетріс.

163 записи

Про автора
Копірайтерка, вайнловерка. Понад п'ять років працюю з текстами. Пишу про все, найчастіше — про лайфстайл, їжу та вино, красу, екологію, здоров'я, соціальні теми. Перекладаю зі складної на людську.
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
Новини

Грайся і розвивайся: як Тетрис впливає на мозок