Новини

Важливі штуки, які мають бути разом

2 Хв


Ідеальний метч товарів з MAUDAU – бери разом і на свята, і просто так. 

Ну дуже складно знайти свого ідеального партнера. У кіно та книгах усе працює: наприкінці фільму чи роману герої обов’язково знаходять свою любов. А в житті щось завжди йде не так, наче щоразу перед хепіендом починається нова серія. Та це нормально, не переймайся. Усі ми в пошуках найкращої людини для себе. Особливо напередодні найромантичнішого свята. 

Значно легше зібрати ідеальні пари з важливих штук на MAUDAU. Зараз це ще й вигідно, бо вже почалися знижки до Дня Закоханих

Алкоголь і слабоалкогольні напої -45%
Продукти харчування та напої -40%
Дитячі товари -34%
Іграшки -30%
Краса і здоров’я -45%
Зоотовари -20%
Побутова хімія -43%
Товари для дому -30%

Звісно зібрали свій ТОП 7 перфект-метчів серед наших товарів, щоб допомогти тобі спланувати покупки та налаштуватися на романтичний шопінг: 

Ігристе вино + келих – пара, яка справді вічно буде разом: Martini Asti DOCG та келих для шампанського Bormioli Rocco Electra. Третім може бути ананас кільцями Премія в легкому сиропі.

Пиво + снеки – взагалі немає сенсу розлучати цих двох та купувати щось окремо: Corona Extra та чіпси Pringles зі смаком сметани та цибулі. Третім може бути спред Kitchen Masters з авокадо та гуакамоле.

Макарони + соус – тільки разом, щоби приготувати смачнючу пасту на вечерю: вироби макаронні Terra di Grano Фузиллі та соус Mutti Песто із червоних томатів. Третім може бути засіб для миття посуду Frosch Zero Аурум.

Піна для ванни + ароматична свічка – звичайно це повноцінні самостійні одиниці, але в парі реалізуються краще: Молочна піна для ванни Beauty Jar Do Not Disturb та свічки ароматичні Bolsius Ваніль. Третім може бути рушник Irya Golda.

Філіжанка + кава – дуже тепла пара, щоб зігрівати тебе взимку: кава мелена Idealist Coffee Co Колумбія, дріп-пакет та термокружка з кришкою Krauff. Третім може бути лікер Baileys Original.

Постіль + плед – вони створені, щоб засинати й прокидатися разом. Комплект постільної білизни Ecotton євростандарт та плед Ardesto Flannel 220х200 см. Третім може бути гель для прання Persil Color.

Пляшечка + дитяча суміш – дуже важлива пара для малечі з перших місяців життя: Суха молочна суміш NAN Optipro 3 та пляшка для годування Philips Avent Natural. Третім може бути набір підгузків Huggies Elite Soft 2.

Любов справді надає сили, а закоханість, взагалі, ніби окриляє. Кожному українцю зараз не завадить таке «джерело енергії». Підключайся до нашого на MAUDAU та пам’ятай – любов переможе. 

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *