Новини

Купуй каву — допомагай Азову

1 Хв

Розповідаємо про благодійну справу, до якої можна доєднатися в один клік.

Український обсмажувальник кави Mad Heads Coffee разом із патронатною службою «Янголи Азову» запустив благодійний проєкт «Azov`s Angels Buddy». Його мета — підтримати воїнів Азовських підрозділів, які постраждали через війну, та сім’ї загиблих захисників.

Для цього кавовий бренд випустив спеціальну лінійку кави та мерчу — футболок, сталевих чашок, пінів та стікерів, кошти з продажу яких йдуть на допомогу азовцям та їхнім сім’ям.

Кава Mad Heads для Азову

«Янголи Азову» — це організація, яка допомагає пораненим бійцям, звільненим полоненим, сім’ям загиблих воїнів із «Азову». Серед усіх підрозділів ЗСУ тільки у цього полку є така служба.

Mad Heads вирішили підтримати діяльність служби, тому вигадали продавати благодійну каву, а зароблені кошти передають організації. Зізналися, що в них амбітні плани: для проєкту «Azov`s Angels Buddy» підготували 56 тисяч пачок кави та багато різного мерчу.

Читайте також: Що таке етичний бренд

Тепер долучитися до допомоги «Азову» та купити благодійну каву можна й на MAUDAU. Додавай каву Madheads Coffee Roasters for Azov’s Angels в упаковках зі спеціальним дизайном до свого кошика та підтримуй захисників і їх сім’ї.

163 записи

Про автора
Копірайтерка, вайнловерка. Понад п'ять років працюю з текстами. Пишу про все, найчастіше — про лайфстайл, їжу та вино, красу, екологію, здоров'я, соціальні теми. Перекладаю зі складної на людську.
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
Гайд покупця

Великий гайд кавою