Новини

Даруй свято: готуємо знижки на важливі штуки до -55%

1 Хв

 

Знижки наближаються: вже 20 грудня у маркеті важливих штук MAUDAU починається новорічний розпродаж. 

Сподіваємось, що попри всі обставини ти все одно готуєшся до зимових свят цього року. А отже новорічні клопоти ніхто не скасовував. Помічники є не тільки у святого Миколая, а й у тебе також. MAUDAU – твій персональний помічник у підготовці запасів важливих штук до Нового року за найвигіднішими цінами. 

Якщо ти не відкладаєш купівлю подарунків та продуктів до останнього, то нагадуємо, що вже час взятися за цю справу. У тебе є тиждень, щоб підготувати список, бо ми запланували шалений новорічний розпродаж на сайті. Знижки будуть на товари з усіх категорій у період від 20 грудня 2022 аж до 9 січня 2023 року. 

Як тільки дочитаєш новину, мерщій переходь на MAUDAU. Рекомендуємо прицінитись і зробити свій особистий вішлист. Спробуємо вгадати, що в ньому гарантовано буде:

  • ігристе вино, щоб відкоркувати рівно о півночі;
  • лікери та безалкогольні напої, щоб міксувати святкові коктейлі;
  • снеки, щоб під’їдати, поки готуєш головні страви;
  • солодкі подарунки малечі;
  • інгредієнти для святкових салатів;
  • новорічні прикраси…

Свято зараз потрібне нам усім. Неважливо, як і де ти зустрічатимеш Новий рік, знижки на MAUDAU чекатимуть тебе на відстані декількох кліків.

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *