Новини

Гуртом дешевше: вигідні ціни на важливі штуки

1 Хв

 

Заощаджуй ще більше – замовляй важливі штуки гуртом на MAUDAU у грудні та отримай додаткові знижки.

Якщо плануєш грандіозний закуп на свята та зимові канікули, то є можливість добряче зекономити. З 6 до 31 грудня на обрані товари в категоріях «Алкоголь» та «Продукти» зробили спеціальну знижку для тих, хто купує із запасом. 

На сторінці товару, який вигідніше замовляти гуртом, є спеціальна позначка. Умови про те, скільки потрібно придбати одиниць, та розмір знижки відрізняються – зверни на це увагу. Купувати гуртом справді вигідно – на деякі позиції є екстразнижки 35% за умови, що замовляєш одразу декілька штук.

Гуртові продажі на MAUDAU

На сайті MAUDAU ти знайдеш безліч товарів до святкового столу: ігристе вино, віскі, солодощі, соуси та снеки. Ось підбірки важливих штук по підкатегоріях, на які діють спеціальні оптові ціни:

  1. Міцний алкоголь,
  2. Вино,
  3. Пиво,
  4. Слабоалкогольні напої,
  5. Продукти,
  6. Кондитерські вироби,
  7. Безалкогольні напої.


Наш власний ТОП 5 важливих штук, які вигідніше замовляти гуртом:

  1. Вино ігристе Gran Baron Cava Rose – обов’язковий атрибут для новорічного столу за дуже приємною ціною, якщо замовляєш від 6 пляшок одразу.
  2. Віскі Glenmorangie Original (10 YO) – односолодове британське віскі з додатковою знижкою на 6 пляшок в одному замовленні.
  3. Новорічний подарунковий набір цукерок Світоч «Ялинка» – солодкі подарунки дітям зі знижкою при купівлі від 2 наборів одразу. 
  4. Сік Galicia мультифруктовий – смачний та корисний напій на кожен день, можна придбати 2 літрові тетрапаки за спеціальною ціною.
  5. Кукурудза «Повна Чаша» – незмінний інгредієнт улюблених святкових салатів українців зі знижкою на замовлення від 2 баночок.

Якщо не плануєш гаяти час у чергах у передсвяткові дні, носити важкі пакунки з продуктами в морозну погоду та просто хочеш зробити запаси продуктів за приємними цінами – мерщій на MAUDAU збирати свій кошик важливих штук. 

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *