Новини

MAUDAU розширює зону кур’єрської доставки

2 Хв


Кур’єри MAUDAU напоготові, бо вже сьогодні, 19 грудня, починають розвозити замовлення у передмістя Києва – у села Чайки, Петропавлівську та Софіївську Борщагівку, Вишневе, Святопетрівське і Крюківщину.

Ми давно планували збільшити масштаби доставки, але це завдання довго було не на часі. Сьогодні нарешті готові поділитися важливою новиною – відтепер ще більше українців будуть отримувати свої важливі штуки максимально просто, за вигідними цінам та не виходячи з дому.

 

Мапа приміської доставки MAUDAU

Нова зона доставки замовлень з MAUDAU – передмістя Києва

 

Як замовити кур’єрську доставку від MAUDAU

 

Все дуже просто. Заходь на MAUDAU, складай у кошик важливі штуки та переходь до оформлення замовлення. У розділі «Спосіб доставки» клацай пункт «Кур’єром», додавай адресу – готово. 

Замовлення менше ніж 30 кг доставимо всього за 65 грн. А для габаритних та об’ємних товарів наразі діють такі тарифи:

  • 30-50 кг – 200 грн;
  • 50-100 кг – 250 грн;
  • автокрісла чи ванночки – 80 грн.

Також є можливість взагалі не платити за доставку, але для цього потрібно виконати дві умови: купити важливих штук більше ніж на 1000 грн та додати у замовлення алкоголь.

На MAUDAU дуже великий вибір алкоголю. Тому зібрали підбірку нетлінної класики – все, що замовляють на свята українці:

  1. Вино ігристе Mondoro Asti – біле, солодке ігристе вино, класичний гість новорічного столу. Його можна відкоркувати у новорічну ніч за 5 хвилин до опівночі.
  2. Ромовий напій Captain Morgan Spiced Gold – британський ром. Найкраще смакує до запеченого м’яса.
  3. Червоне сухе вино Chateau Tertre de Caussan Medoc – французьке, купажне, сухе червоне вино. Ідеально підходить до яловичини, запеченої качки чи стейка зі свинини. На той випадок, якщо не любиш міцний алкоголь.
  4. Горілка Finlandia Біла – кришталево-чиста, прозора горілка з м’яким смаком. Підійде для приготування смачних коктейлів.
  5. Лікер Jagermeister – німецький напій, який має у складі трави, корені, цедру, фрукти та спеції. Це дійсно той напій, який зігріє у зимову ніч.


Якщо давно був потрібен знак, щоб закупитися на новорічні свята – це саме він. Секрет легких покупок: замовляй на MAUDAU – швидко та без проблем отримуй!

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *