НовиниЖиттєві лайфхакиКорисні поради

На MAUDAU більше не буде Bonduelle

1 Хв

 

Ми знімаємо з сайту продукцію компанії Bonduelle і припиняємо співпрацю з виробником.

Наприкінці грудня 2022 року в російських соцмережах з’явилася інформація, що французький виробник заморожених та консервованих овочів Bonduelle підтримує війська РФ і передає військовим гуманітарну допомогу з побажанням «швидкої перемоги».

Перше коротке спростування Bonduelle Group опублікували 31 грудня 2022 року. В офіційній заяві написали, що публікації про гуманітарну допомогу армії РФ неправдиві й «Bonduelle Group продовжує свою діяльність у Росії з єдиною метою — забезпечити доступ населення до основних продуктів у Росії». 

З січня 2023 року з’явилися нові коментарі від Bonduelle щодо цієї ситуації. Компанія ще раз наголосила, що не надсилала свою продукцію військовим, а фото в соцмережах — фейк. 

Проте 5 січня зранку у твітері Національного агентства з питань запобігання корупції України повідомили, що внесли Bonduelle Group до списку International War Sponsor, і закликали підтримати бойкот:

твіт назк


Усі компанії із цього списку включені в базу World-Check, яку використовують для виявлення компаній із фінансовими, регуляторними чи репутаційними ризиками. Ці бренди потрапляють під посилені перевірки з боку банків і фінустанов, а це ускладнює співпрацю з ними.

За декілька днів товари Bonduelle зникли з полиць українських магазинів. Компанія MAUDAU також припиняє продаж продукції Bonduelle Group. Зараз товари ще залишаються на сайті з поміткою «немає в наявності», щоби не було сторінок із 404 помилкою. Але зовсім скоро взагалі приберемо їх з асортименту. 

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – екс-редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
СаморозвитокКорисні поради

Що таке інтервальне голодування та як його дотримуватися за схемами 16/8, 20/4, 13/11

9 Хв
Розповідаємо, що таке інтервальне голодування, як правильно дотримуватися режиму харчування, скільки можна скинути та чим корисне інтервальне голодування
СвятаКорисні поради

Що подарувати чоловіку на день народження

13 Хв
Зібрали ідеї подарунків для чоловіків від 20 до 60 років на будь-який смак, хобі та гаманець
Гайд покупцяКорисні порадиСвята

Як організувати вечірку на Хелловін

12 Хв
Розповідаємо, як організувати свій домашній шабаш у Хелловін та що для цього потрібно
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *