Новини

Кешбек 10% на важливі штуки

1 Хв

Замовляй важливі штуки на MAUDAU, плати карткою Sense Bank та отримуй частину грошей назад.

Запартнерилися з Sense Bank, щоб зробити твій шопінг вигідніше ще на 10%. Умови дуже прості: купуй будь-які товари на будь-яку суму в маркеті важливих штук MAUDAU та сплачуй замовлення карткою Sense Bank.

Кешбек прилетить на бонусний рахунок Cash’U — це спеціальна програма винагород від банку. Ти маєш бути в курсі, якщо вже користуєшся карткою та додатком. А для тих, хто тільки планує стати клієнтом Sense Bank, більше інформації про Cash’U можна знайти на сторінці програми.

В акції беруть участь усі картки Sense Bank, окрім A-Club, кобрендових — «Фокс клуб», «Connect», «Вигода», «ЕКО-Максимум» і картки Travel.

Отримати 10% кешбеку можна впродовж січня — акція діє до 31.01.2023 включно. Немає жодних обмежень щодо суми замовлення на сайті, а от бонусів нарахують максимум 200 в місяць. 

Не проґав нагоду оптимізувати витрати на онлайн-покупки — купуй важливі штуки вигідно на MAUDAU

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
Новини

Замов штукау тому, кого любляу