Новини

Лови подарункау щодня на MAUDAU

2 Хв

Купуй на MAUDAU та вигравай важливі штукау в подарунок: для участі в розіграші замовляй на суму від 1600₴ та сплачуй карткою на сайті.

З 1 до 5 травня 2023 року розігруємо подарункау серед гостей маркету MAUDAU. Щодня впродовж 5 днів розіграємо 5 різних подарунків із різних категорій товарів:

  • Набір ароматних штук від Paco Rabanne.

Щоб узяти участь у розіграші та поборотися за приз дня, необхідно зробити замовлення на MAUDAU з 1 до 5 травня 2023 року на суму від 1600 грн та оплатили його онлайн. Кожного наступного дня зранку ми будемо обирати переможця через сервіс random.org та оголошувати результати на сторінці MAUDAU в Instagram. А подарунки відправимо щасливчикам Новою поштою!

FAQ про умови розіграшу

Зібрали відповіді на основні питання щодо розіграшу подарунків від MAUDAU. Щоб докладніше ознайомитися з умовами участі, прочитай офіційні правила нашого щоденного розіграшу.

Чи можу я взяти участь у розіграші?

Звичайно! Кожен повнолітній українець, який зробить замовлення на MAUDAU із чеком 1600 грн і більше та сплатить його онлайн, автоматично стає учасником розіграшу. Кількість замовлень на одного учасника необмежена: більше замовлень – більше шансів виграти подарунок від MAUDAU.

Скільки триває розіграш?

Оформити та сплатити замовлення необхідно з 1 до 5 травня 2023 року. Реєстрація на розіграш завершується 05.05.2023 року о 23:59. А останнього переможця ми оголосимо зранку 6 травня на нашій сторінці в Instagram.

Як будуть обирати переможця?

Кожного наступного дня зранку ми будемо завантажувати номера сплачених замовлень на суму від 1600 грн у сервіс random.org. Тобто:

  • переможця за 1 травня обираємо та оголошуємо 2 травня, 
  • переможця за 2 травня обираємо та оголошуємо 3 травня,
  • переможця за 3 травня обираємо та оголошуємо 4 травня,
  • переможця за 3 травня обираємо та оголошуємо 5 травня,
  • переможця за 5 травня обираємо та оголошуємо 6 травня.

Обов’язково зробимо відео, на якому рандомайзер обирає переможця і запостимо його на сторінці MAUDAU в Instagram.

Як я дізнаюсь, що виграв подарунок?

Якщо random.org обере саме тебе, то очікуй на дзвінок від MAUDAU за телефоном, який вказав під час оформлення замовлення. Тож уважно заповнюй контактні дані. Ми зв’яжемося з тобою впродовж 3 робочих днів від дати визначення тебе переможцем. 

Як я отримаю свій приз?

Усе просто: скажи менеджеру, який зателефонує тобі, щоб повідомити про виграш, у якому відділенні Нової пошти зручно отримати подарунок. А ми його турботливо запакуємо і відправмо нашим коштом.

Якщо одразу не зорієнтуєшся, яке відділення поблизу, то не хвилюйся: маєш два дні, щоби повідомити інформацію для отримання подарунка. Просто зателефонуй на гарячу лінію за номером 0 (800) 75-83-68, і скажи адресу відділення чи поштомату Нової Пошти, де хочеш забрати посилку.

Також упродовж цих двох днів ти маєш відправити на пошту [email protected] скан документів, що підтверджують особу: паспорт та реєстраційний номер платника податків (ІПН).

Тож нумо на MAUDAU за важливими штукау та подарункау!

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
Новини

Знижкау на MAUDAU