Новини

Купуй «Стікери вдячності» та донейть на ЗСУ: акція на підтримку української армії

1 Хв

Придбай «Стікери вдячності» від маркету важливих штук MAUDAU та підтримай захисників та захисниць України!

Українська армія впевнено звільняє окуповані території. Проте на тлі приголомшливих перемог українського війська у цій, колись здавалося, неможливій битві не варто втрачати пильність і розслаблятися. Найважливіше зараз пам’ятати, що кожен маленький крок дається величезними жертвами та зусиллями. Тому має бути міцний тил, і ми знаємо, що будь-яка благодійна ініціатива зміцнює українське військо. 

 

Маркет важливих штук MAUDAU оголошує збір коштів для війська, адже війна триватиме ще довго, а розхідні матеріали: дрони, автівки чи турнікети, потрібні постійно. До того ж йде складна холодна зима. І ми хочемо підбадьорити тих, хто донейтить на ЗСУ.

Придбай набір наліпок «Стікери вдячності» всього за 99 гривень. Маркет важливих штук доставить тобі їх разом з замовленням, а всю суму з проданих наліпок перерахує на на єдиний спеціальний рахунок НБУ на підтримку армії. Коли тираж наліпок закінчиться, ми зробимо звіт про перераховану суму на ЗСУ в соціальних мережах та в блозі.

Ти можеш придбати благодійні наліпки вже з 5 жовтня на сайті MAUDAU. За 99 гривень ти отримаєш наш фірмовий стікерпак із 7 стікерами на вініловій основі — приємні на вигляд і дотик, не стираються, їх зручно клеїти фактично на будь-яку поверхню. Розмір стікерпаку 12×16 cм.

 

Разом з наліпками даруємо знижку на наступну покупку: публікуй стікерпак у сторіз в інстаграм, тегай @maudau.com.ua та отримуй -5% на наступне замовлення.  

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *