Новини

Готуйся святкувати весну з MAUDAU

1 Хв

У перший день весни на MAUDAU почнеться святковий розпродаж. Готуйся до шопінгу заздалегідь, щоб не пропустити наші весняно-знижки.

Рівно за тиждень закінчується зима, а це означає, що попереду наповнені натхненням та енергією дні. Зима була цього року зовсім не суворою, але ж одразу після святкування нового року кожен із нас вмикає зворотний відлік та очікує на особливий весняний настрій. Коли все навколо ніби звичайне, проте щось дуже трепетне прокидається всередині. Повітря стає солодшим, сонце світить яскравіше, навіть пташки співають мелодійніше. Так, це весна – дивовижна пора відновлення. Ми наповнюємося силами, натхненням, красою, бачимо прекрасне в дрібницях.

З такої нагоди в MAUDAU підготували весняний сейл, щоб ти порадував себе та близьких важливими штуками для весняного настрою. Ми підготували вигідні пропозиції для всіх членів родини та навіть для твоїх пухнастиків. Весняні знижки з’являться на MAUDAU вже першого березня:

🌷 на улюблені алкогольні напої, щоб весняні вечори були ще душевнішими;
🌷 на товари для краси та здоров’я, щоб сяяти ще яскравіше;
🌷 на товари для дому та чистоти, щоб оселя надихала на звершення;
🌷 на продукти харчування, щоб творити гастрономічні шедеври;
🌷 на дитячі товари та іграшки, щоб малеча завжди була повна сил та готова до пригод;
🌷 на зоотовари для наших пухнастих друзів, щоб вони були бадьорими та енергійними.

У перший день весни можна влаштувати прогулянку на свіжому повітрі або поїхати на за місто, якщо є така можливість. Один з кращих способів відсвяткувати початок весни – запланувати щось важливе та нове для себе в цей день: влаштувати генеральне прибирання, оновити гардероб, розпочати навчання або ввести інші корисні звички у своє життя. Як варіант, можеш попередньо підготувати план для грандіозних закупів на MAUDAU – це буде дійсно вигідний та свідомий шопінг, який стане для тебе доброю традицією. 

Нумо разом рахувати дні до початку весни та великого розпродажу на MAUDAU, щоб точно не пропустити цей момент!

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *