Новини

Афіша: куди сходити на День Закоханих у Києві

7 Хв

Зібрали шість крутих подій, які можна відвідати в Києві до Дня Святого Валентина, та бонус для кіноманів.

Ходити на побачення важливо не лише у святкові дні. Проте втриматися від спокуси запросити улюблену людину або претендента на її роль на зустріч у період, коли з кожного кутка говорять про романтику та любов, дуже складно. Питання в іншому — для чого від цього взагалі стримуватися?

Тож якщо в планах на найближчі дні ти маєш романтичну зустріч із важливою людиною, ми зібрали для тебе декілька ідей, як класно провести час.

Куди піти в Києві до Дня святого Валентина

Дегустація вина

Коли: 8 лютого о 19:00
Де: Артпростір «Майстерня 17»
Київ, вул. Левка Лукʼяненка 29,
ст. м. «Мінська»
Вартість: 650 грн
Більше інформації

Дегустація вина звучить як синонім до «романтичного побачення». Тим більш, коли вона ознайомча й підійде як вайнловерам із досвідом, так і новачкам у цій справі. На заході розкажуть, що таке вино, чи є правила, як його пити, з чим, і дадуть відповідь на головне питання — чому вино це не алкоголь, а мистецтво. У програмі — білі, рожеві, червоні вина та велкам-дрінк.

Воркшоп із мозаїки «Подільський трамвай кохання»

Коли: 11 лютого о 15:00
Де: Арт-книгарня «Місто»,
вул. Князів Острозьких 5/2
ст. м. Арсенальна
Вартість: 1000 грн
Більше інформації

Майстер-клас зі створення власної мозаїки надовго залишиться в спогадах твоєї любої людинки, а окрім них — власний виріб у форматі А5. Його можна буде одразу забрати додому. Захід триває три години, із собою потрібно мати лише класний настрій — ні інструменти, ні матеріали, ні попередній досвід не потрібні. Реєстрація на воркшопи закривається за 48 годин до події.

Ось так, до речі, виглядали роботи після воркшопу «коктейль»:

Лекція та вечеря в ресторані «Полтава»: «Як наші предки розмовляли про інтимне?»

Коли: 12 лютого о 19:00
Де: ресторан «Полтава»,
вул. Князів Острозьких, 8
ст. м. Арсенальна
Вартість: 1750 грн
Більше інформації

Кулінарна рок-зірка Євген Клопотенко та українська секс-блогерка Поліна Майко об’єднуються, щоби провести вечір просвіти та насолоди: обіцяють розповідати цікаве про сороміцький фольклор і те, як наші предки обговорювали інтимні теми, а ще — смачно годувати. У гастропрограмі — 6 страв від Клопотенка та напої до них.

Малий театр: вистава «Двоє»

Коли: 14 лютого о 18:00
Де: Український малий драматичний театр
м. Київ, вул. Олеся Гончара, 33
ст. м. «Золоті ворота»
Вартість: 600 грн
Більше інформації

«Двоє» — це вистава про кілька десятків коротких, непов’язаних між собою спостережень за стосунками чоловіка й жінки. Про «зустріч поглядами з незнайомцем, трохи довша, ніж варто було», «усвідомлення, що твоя подруга — насправді, більше, ніж подруга», «жарт, з якого посміялася лише вона», «доторки, які ніби нічого не означають» та багато іншого.

Романтичний Підпільний стендап

Коли: 14 лютого о 18:30
Де: Сцена 6,
вул. Велика Васильківська, 1
ст. м. Голосіївська
Вартість: 400–650 грн
Більше інформації

Для тих, хто надає перевагу посміятися, у День закоханих проводять стендап-концерт. До речі, є навіть дослідження, що пари, які часто сміються разом, залишаються в стосунках довше ніж ті, які мало жартують і не веселяться.

У програмі виступу Василь Байдак, Настя Зухвала, Артур Петров та Лана Чубаха. Про що будуть жартувати коміки не спойлерили, але припускаємо, що буде багато смішного та актуального про стосунки.

Читай також: «6 ідей подарунків для чоловіка на День закоханих»

Триб’ют Imagine Dragons

Коли: 14 лютого о 19:00
Де: Barbeer Music Pub
вул. Михайла Максимовича, 4
ст. м. Васильківська 
Вартість: 200–300 грн
Більше інформації

Якщо Imagine Dragons поки не їдуть в Україну, це не означає, що в нас немає можливості почути їх хіти наживо. Наприклад, 14 лютого у виконанні гурту Jack London. У програмі — дві години найпопулярніших пісень американського гурту. Серед них — Believer, Natural, Bad Liar, Thunder, It’s Time. Після концерту подія не закінчиться — до 23:00 буде можливість потанцювати і випити смачних коктейлів.

Бонус: що подивитися в День Валентина вдома

Якщо для тебе і твого партнера найкраще побачення — це перегляд кіно, то наступна частина статті спеціально для тебе. Розповідаємо, що зворушливе подивитися в кінотеатрах Києва 14 лютого. Якщо не знайдеш комфортного сеасну, слідкуй за афішами кінотеатрів — вони можуть доповнюватися.

Афіша на 14 лютого в кінотеатрах Києва

Люблю тебе ненавидіти

Ця американська романтична комедія вже наробила шуму в соціальних мережах — її саундтрек заполонив Інтернет, а в Тіктоці люди масово готують бутерброди із сиром, якими снідали герої.

@iryna.sk

Хто вже подивився цей класний фільм? #anyonebutyou #люблютебененавидіти #ромком #кіно #сніданок

♬ Unwritten – Natasha Bedingfield

Сюжет розповідає про пару, у якої сталося ідеальне перше побачення, що потім перетекло в холодну ненависть. Проте життя іронічне: згодом їм довелося знову зустрітися на весіллі в спільних друзів.

Де подивитися 14 лютого:

  • Multiplex ЦУМ — о 12:10, 14:25, 16:40, 18:50;
  • ТРЦ KOMOD — о 13:10, 18:10, 20:20;
  • Multiplex Караван — о 10:00, 14:15, 18:45, 21:00;
  • Multiplex Проспект — о 12:00, 14:15, 16:30, 18:45, 21:00;
  • Multiplex Retroville — 10:10, 12:20, 14:30, 16:40, 18:50;
  • Multiplex Respublika — 10:20, 14:15, 16:30, 18:45;
  • Multiplex Atmosfera — 16:25, 18:40;
  • Multiplex Lavina Mall — 10:10, 12:10, 13:50, 14:15, 16:30, 18:45, 21:00.
@sonypicturesua

«Люблю тебе ненавидіти» вже у кінотеатрах! #люблютебененавидіти #сіднісвіні #anyonebutyou #sydneysweeney

♬ оригінальний звук – sonypicturesua

Моє прекрасне весілля

Ще одна свіжа американська романтична комедія. Це продовження фільму про поганця та зразкову першокурсницю за однойменним бестселером Джеймі МакГвайра. У другому фільмі вони одружуються і відправляються у медовий місяць. 

Де подивитися 14 лютого:

  • Multiplex Караван — о 17:30;
  • Multiplex Проспект — о 17:10;
  • Multiplex Retroville — о 18:10;
  • Multiplex Respublika — о 16:30;
  • Multiplex Lavina Mall — о 17:50.
@beautifuldisastermov

We’re obsessed with Travis the Instagram Boyfriend (Husband?). BeautifulWedding beautifulweddingmovie beautifuldisaster beautifuldisastermovie beautifuldisasterfilm beautifuldisasterbook dylansprouse travismaddox virginiagardner ginnygardner abbyabernathy dylansprouseedit travisandabby maddoxbrothers taylormaddox tylermaddox trevorvanuden thomasmaddox libebarer americamason austinnorth shepleymaddox rogerkumble alexaiono robestes stevenbauer kylerichards rhobh newmovies

♬ original sound – Beautiful Wedding – Beautiful Wedding

Вонка

Це хоч і не романтичний фільм про любов, але тепла і зворушлива історія про мрію, дружбу і віру. На відміну від харизматичного, але дещо токсичного Вонки Джонні Деппа, Вонка у виконанні Тімоті Шаламе викликає багато співпереживань і позитивних емоцій. І про любов там багато, хоч і не між закоханими.

Де подивитися 14 лютого:

  • Multiplex Проспект — о 12:50;
  • Multiplex Respublika — о 10:50;
  • Multiplex Lavina Mall — о 13:00.
@wonkamovie

The origin of a true original. Own #Wonka on Digital Now!

♬ original sound – WonkaMovie

З менш романтичних фільмів у цей день у прокаті:

  • «Арґайл» (екнш/комедія),
  • «Мадам Павутина» (екшн/наукова фантастика),
  • «Переліт» (комедія/пригодницький мультфільм),
  • «Бджоляр» (екшн/трилер),
  • «Голда» (воєнний/драма),
  • «Аквамен-2» (екшн/фантастика),
  • «Дюна» (наукова фантастика),
  • «Бідолахи» (комедія/наукова фантастика),
  • «Учительська» (драма).

Прем’єри на Netflix

Якщо хочеться провести цей день вдома або закінчити вечір переглядом приємного фільму на дивані, зверни увагу на новинки від Netflix.

Попіл

Прем’єра: 9 лютого

Одного дня в руки головної героїні — стабільної заможної одруженої жінки — потрапляє неопублікований роман. Із цього моменту життя жінки починає розпадатися на шматочки, адже назовні виходять її потаємні мрії та фантазії…

Убий мене, якщо наважишся

Прем’єра: 13 лютого

Одружена пара виграє переможний лотерейний білет — і це стає початком кінця. Раніше закохані тепер намагаються вигадати, як позбутися одне одного заради грошей.

Історія кохання в Совето

Прем’єра: 14 лютого

Жінка, що має трьох синів, дуже прагне, щоб її діти одружилися. Щоб їх мотивувати, вона пообіцяла передати свій дім першому з них, хто вступить у шлюб.

Прем’єра на Apple TV — «Новий образ»

Серіал розповідає, як модельєр Крістіан Діор та його сучасники — Коко Шанель, П’єр Бальман, Крістобаль Баленсіяґа — пережили жахіття Другої світової війни й започаткували сучасну індустрію моди.

Наостанок хочемо побажати тобі любові — до людей, які тебе оточують, до себе, до своїх хвостиків і до світу довкола. Як казав Григорій Сковорода: «Любов є джерело всякого життя», «Все минає, але любов після всякого зостається».

Не забувай висловлювати любов до своїх важливих людей і використовувати для цього їхні мови кохання. Що це таке ми розповідали в статті про мову любові «подарунки».

163 записи

Про автора
Копірайтерка, вайнловерка. Понад п'ять років працюю з текстами. Пишу про все, найчастіше — про лайфстайл, їжу та вино, красу, екологію, здоров'я, соціальні теми. Перекладаю зі складної на людську.
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
Свідомі тренди

Фінансові помилки, які не варто робити в стосунках