Новини

Знижки -70% на Чорну п’ятницю та подарунки від Колеса фортуни вже зараз

2 Хв

Написали про сезон великих знижок на MAUDAU та зібрали декілька порад про те, як не розгубитися, не купити зайвого і не забути про найважливіше на Чорну пʼятницю.  

Знижки на MAUDAU напередодні Чорної пʼятниці

Цього року українці як ніколи свідомо ставляться до споживання і купують тільки важливі штуки. Попереду сезон святкових знижок. Щоб добре підготуватися до нього – ознайомитися з асортиментом, протестувати наш сервіс та спланувати покупки на MAUDAU в Чорну пʼятницю, крути колесо фортуни та гарантовано отримуй знижку ще до початку великого розпродажу.

Колесо фортуни – це безпрограшний розіграш промокодів на безплатну доставку та знижки від 15 грн до 500 грн на замовлення в маркеті важливих штук MAUDAU.

Як отримати свій щасливий промокод:

  1. Перейти на сторінку розіграшу «Колесо фортуни».
  2. Залишити свій e-mail у спеціальній формі.
  3. Покрутити колесо фортуни.
  4. Підтвердити e-mail та отримати виграний промокод на знижку або безкоштовну доставку.
  5. Ввести промокод в корзині на сайті MAUDAU.

Промокоди колеса фортуни можна використати на сайті до 23:29, 17 листопада 2022 року. Щоб отримати знижку від 15 грн до 65 грн, потрібно оформити замовлення на 500 грн, а знижки 100 грн і 500 грн діють на замовлення від 1000 грн.

Промокоди діють на всі категорії, окрім алкоголю:

 

Знижки на MAUDAU в Чорну пʼятницю

Чорна пʼятниця на MAUDAU – це реальні знижки до -70% на всі категорії товарів, що представлені на сайті. Акція Black Friday починається 18 листопада і буде діяти не один день – замовити важливі штуки за найвигіднішими цінами на MAUDAU можна аж до 28 листопада. Ми не змінюємо ціни заздалегідь, щоб імітувати акційні пропозиції, а плануємо провести справжній розпродаж.

В період святкових акцій можна забути про найважливіше, або придбати зайвого. Обовʼязково підготуй власний список покупок. Скоро в нашому блозі вийде великий гайд про свідомий шопінг в сезон розпродажів, а поки тримай короткий план підготовки:

  1. Випиши всі великі покупки собі в замітки та перевір ціни на них за декілька днів до початку акції.
  2. Зареєструйся на сайті магазину та ознайомся з його функціоналом.
  3. Почитай про доставку і варіанти оплати замовлень, особливо, якщо вони відрізняються на період знижок.

Ми відправимо замовлення в будь-який куточок України, якщо там працюють відділення Укрпошти та Нової Пошти, а по Києву доставляє наша власна курʼєрська служба. Команда MAUDAU готова до великої кількості замовлень, тому кожна посилка буде турботливо зібрана, надійно запакована та відправлена вчасно.

Під час розпродажу Black Friday на MAUDAU можна значно дешевше купити важливі штуки та подарунки близьким. Чекаємо на твої замовлення та бажаємо виключно приємних покупок разом з MAUDAU!

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *